CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Versión en español ; English version

 

La Federació Catalana d’Escacs organitza un torneig d’escacs ‘online’ per col·laborar amb la campanya #JoEmCorono i ajudar a la investigació per lluitar contra el COVID-19.

 

Conscients del problema mundial que vivim i aprofitant que els escacs segueixen en actiu tot i el confinament, la Federació Catalana d’Escacs vol aportar el seu gra de sorra per ajudar a la investigació mèdica per frenar la COVID-19.

Després del gran èxit de participació al Campionat de Catalunya d’Edats online amb més de 500 participants, la inscripció de 60 clubs al Torneig de Catalunya d’Equips de Clubs i la gran activitat escaquística online a nivell mundial, la Federació Catalana d’Escacs ha decidit aportar el seu granet de sorra amb el següent torneig solidari que es pot jugar des de casa i només necessita d’un ordinador, tauleta, 'smartphone' i moltes ganes de passar-ho bé.

 

 

Per això ha organitzat un torneig d’escacs solidari online que es jugarà el dissabte, 25 d’abril, a les 11:30h a la plataforma Lichess. Aquest torneig és obert a tothom i per a tots els nivells. Així que si saps moure les peces, no perdis l’oportunitat: Suma’t i participa!

 

Participar en el torneig solidari per col·laborar amb la campanya #JoEmCorono és molt fàcil:

  1. Només has d’entrar ai web de la campanya i fer una aportació mínima de 5 euros.
  2. Un cop hagis fet la teva donació, rebràs un comprovant: fes una captura de pantalla o imprimeix-ho en pdf.
  3. Envia aquest comprovant a la FCdE mitjançant la teva inscripció a aquest formulari.
  4. El mateix dia del torneig rebràs un correu electrònic amb un enllaç per poder accedir al torneig a la plataforma Lichess.
  5. Podràs consultar les bases tècniques a la circular CAT 17/2020 #JoEmCorono

 

 

¿Sabies que…? El peó, la peça de menys valor a escacs, és una peça màgica. Si el peó és capaç de passar totes les dificultats que es va trobant durant la partida i aconsegueix arribar a l’altra banda del tauler es por transformar en una poderosa dama, la peça de més valor. En els escacs, a aquesta promoció o metamorfosi se li diu coronació. Si tots i totes, petits peons, ens unim i aconseguim arribar al final del camí ens convertirem en poderoses dames i guanyarem la partida.

Corona el teu peó, participa en el torneig d’escacs online #JoEmCorono

 

¿Què i qui són #JoEmCorono?

Des de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra la Sida i l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa es treballa de forma incansable per lluitar contra la pandèmia a curt i llarg termini.

Per una banda, el Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà lideren un assaig clínic que pretén frenar la transmissió del virus. Per l’altra, els metges Bonaventura Clotet, Roger Paredes, Julià Blanco, Jorge Carrillo i Nuria Izquierdo treballen en un projecte conjunt amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC), el IRTA-CReSA i Grifols, que té com a objectiu desenvolupar fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el nou coronavirus i futures amenaces similars.