CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

El dilluns, 16 de maig, s'ha jugat la 2a ronda del Campionat de Catalunya de veterans. Ha estat una ronda disputada amb només 6 taules i 13 victòries, de les quals 5 són victòries amb peces negres. Els número de rànquing 1 i 2 del torneig, Domingo Casas (Sant Andreu) i Emili Simón (Terrassa) han acabat fent taules contra Juan Dominguez (Jake) i Josep Codina (Lleida).

En el torneig per equips hi ha 2 equips amb 3 punts, Cornellà i Terrassa, seguits de ben aprop pel Gran Penya de Vilanova amb 2'5 punts.

D'altra banda, s'han publicat les 10 primeres partides de la ronda 1 i s'aniran publicant cada dia les següents rondes. Les podeu trobar al mateix enllaç de l'emparellament i classificacions, a Chess-results.

Avui, a la ronda 3a, s'enfronten els 4 jugadors que tenen els 100% dels punts, l'Eugenio Romero (La Lira) contra Jorge Hueso (Sant Adrià) i Roger Salvo (Sant Martí) contra Ricardo Palacin (Cornellà).

 L'única incidència que hi ha hagut fins ara, i esperem que sigui l'última, és que un jugador ha perdut la seva partida perquè li ha sonat el mobil.

Emparellament

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr