Reunió de Junta Directiva  del dia 22/08/2015

Acords i informació rellevant per als clubs:

  1. El Vicepresident primer de la Federació, Jordi Parayre, va presentar la seva dimissió davant la Junta Directiva i li va ser acceptada.
  2. Es van ratificar els nous càrrecs de Junta: el delegat de Lleida, Jaume Ribera, i el nou vocal, Marc Narciso. Josep Serra és el nou vicepresident primer i Ramon Chalmeta el vicepresident segon.
  3. El president de la FCE, Toni Ayza, va fer una proposta que  es va aprovar per la Junta Directiva de nomenar Director Executiu de la Federació, Jordi Parayre.
  4. Els preus de les llicències de jugadors i àrbitres, la quota de club i les inscripcions a la Lliga Catalana del 2016 seran els mateixos del 2015.
  5. El Magistral Ciutat de Barcelona es disputarà al local de la Federació entre el 4 i el 8 de novembre, a 6 jugadors. Fins ara estan confirmats els jugadors: Hipólito Asís, Csaba Balogh, Axel Bachann, i Alexander Morozevich. També es faran els tancats de promoció sub-10 i sub-12.
  6. A la distribució de grups de Segona Divisió tots els equips de Barcelona Ciutat i àrea metropolitana entraran en sorteig. Es condicionarà que el Masnou, Llinars i Granollers juguin a Girona o Barcelona. Es sortejaran també els tres caps de sèrie de cada grup; la excepció és l’Andorra que anirà al grup de Lleida.
  7. El reglament de l'elo de partides ràpides i escacs actius es presentarà a la propera assemblea de clubs que se celebrarà el dia 28 de novembre al matí en el local social de la Federació.
  8. En breu, s'organitzarà una reunió monogràfica d'escacs base.