Els dies 10 i 11 de juny es va dur a terme la concentració a l’alberg esportiu Aster de l’Hospitalet de l’Infant, un alberg molt idoni per aquesta activitat pel seu espai i sales ben abastides.

Aquesta era la darrera concentració del curs 2022-2023 i va haver-hi la participació de 30 esportistes entre les categories sub-8 a sub-14. Es van crear 3 grups, el dels més petits, amb Director d’Escacs Base de la Federació, el MI Jose Sequera, el segon grup de sub-10 i sub-12 amb el GM Viktor Moskalenko, i l’últim grup amb l’entrenador de la selecció catalana sub-14, MI Michael Rahal, on l’equip participarà en els propers Campionats d’edats escolar per equips d’Espanya, a Albacete. 

L’horari va seguir el seu curs incloent les pauses per descansar, tot i que els alumnes aprofitaven per jugar a tenis taula, futbol o divertir-se a l’aula de jocs del mateix alberg.

  

Dissabte a la tarda es va preparar un berenar per a alumnes i pares i agafar forces per encarar la darrera classe del dia. Diumenge al matí només hi va haver un entrenament i, posteriorment, un torneig de llampec entre tots els alumnes de la concentració. Hi havia premi per als 3 primers de cada grup d’entrenament.

En aquesta concentració l’Eloi Escudero, del C.E. La Seu d’Urgell, va endur-se el torneig i com a campió del seu grup amb 5.5 de 6 possibles. El va seguir l’Isaac Herman, del C.E. Barberà, amb 5.5 punts i el Mario Gabriel Mares, del C.E. Tàrrega, amb 4.5 punts.

Per al segon grup, el Daniel Tule, del C.E. L’Hospitalet de l’Infant, amb 4 punts va quedar campió, seguit del Pau Bru, de l’Ateneu Colon, i el Pol Rovira, del C.E. La Lira Vendrellenca, amb 3.5 punts. Del grup dels més petits, la Laia Cid, del C.E. Sant Cugat, va aconseguir endur-se el premi de primer classificat amb 4 punts, seguida de l’Alexander Jimenez, també del C.E. Sant Cugat, i la Lola Fernandez, del C.E. L’Espluga de Francolí amb 3 punts. 

Classificació final del Campionat llampec

Els alumnes premiats amb la presència del Delegat de Tarragona, el Jordi Mas, que va fer entrega de premis. 

Moltes felicitats a tots i totes els premiats i agrair la participació dels alumnes i acompanyants durant aquest cap de setmana tan emocionant i didàctic. També voldriem agrair a l’Alberg la seva col·laboració amb tot el que es va demanar i fer l’estada més agradable.

Des del Comitè d’Escacs de Base desitgem a tothom un bon estiu i molta sort en els propers torneigs on participeu.

Es pot visualitzar les fotografies del cap de setmana a l'Àlbum de fotografies.