El 22 d’agost va començar a Linares el tradicional Campionat d’Espanya per equips de Segona Divisió, aquest any amb récord de participació de 57 equips. Es jugaran 7 rondes amb matx de 5 taulers per equip i l’equip ha d'estar compost per 4 nois i 1 noia. Com a representants de Catalunya tenim el C.E. Lira Vendrellenca composat per Víctor Plasencia, el FM Xavier Àvila, Jordi Pros, Raquel Sales, Salvador Saumoy i Jordi Mas, que aquest any ha assolit la màxima categoria catalana, i el C.E. Llinars, equip fort de primera divisió catalana format pel MI Alejandro Alvarado, Sergi Prats, Arnau Parra, Emili Romeu, Aramí Lobo, Arnau Sanchez, Ainhoa Casares i Gorka Parra, un equip de joves amb molta empenta.

A l'esquerra l'equip del Llinars i a la dreta l'equip de la Lira Vendrellenca.

Pel que fa al campionat, porten 4 rondes realitzades, el C.E. Llinars va 7è de la classificació amb 6 punts de matx de 8 possibles, guanyant 3 matxos i perdent 1. Per la seva banda, el C.E. Lira Vendrellenca està posicionat en la 9a posició, també amb 6 punts de matx de 8.

Avui a les 17:00 hores comença la 5a ronda, on el C.E. Lira Vendrellenca s’enfrontarà al C.A Nazarí “Àrea F5” i el C.E. Llinars al C.E. Agora Megaescacs. Tots dos contrincants són una mica superiors en ELO, però segur que plantaran cara i guanyant es posen amb opcions de pujar de categoria. Les partides es poden veure a través del portal de Chess24.


Rànquing Inicial

Portal partides