CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 


Campionat de Catalunya d'Edats Per Equips 2023

Bases i Inscripció

Formulari d'inscripció

Reserves

Pàgina del torneig

XIX Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Partides en directe

Activitats pel territori català

A Lleida: Circuit d’Escacs Ràpids (Del 7 maig al 17 setembre)

A Girona: IX Circuit Actius Memorial Albert Badosa (Del 10 juny al 30 setembre)

A Tarragona: Circuit Ràpides de Tarragona (Del 18 juny al 17 setembre)

A Barcelona: Campionat per equips d’edats de Barcelona (Minicopa) - Inscrits (30 de setembre)

EL SANT JOSEP DE BADALONA GUANYA EL LÍDER DEL GRUP II, EL BARBERÀ

Un cop finalitzada la quarta ronda de la Lliga Catalana a la Divisió d’Honor només queden dos equips amb el ple de punts. El Colon Sabadell Chessy va guanyar per 7 a 3 el Tres Peons, que no va poder oferir més resistència davant el bon estat de forma dels sabadellencs. L’altre equip que ha guanyat tots els partits és l’Escola d’Escacs de Barcelona, que aquesta vegada va superar el seu rival, el Lleida,  per la mínima, en un partit molt estrany on els dos equips van presentar la baixa d’un dels seus jugadors.

El Peona i Peó va aconseguir un important triomf, en vista a la salvació, contra el Figueres, un equip gens fàcil de batre, però que en aquesta ocasió no van poder amb els joves barcelonins.

Olot i Foment van signar un empat en un partit en què podia haver guanyat qualsevol dels dos equips. L’Olot, nou equip de Divisió d’Honor està demostrant que no desentona en aquesta categoria.

La sorpresa de la jornada va ser la victòria, per la mínima, del Sant Josep, que fins ara s’havia mostrat irregular, contra el líder del grup Barberà, que no va tenir la sort de cara.

El Sant Andreu es va mostrar molt fort contra el Gerunda al que va guanyar per 7 a 3 i empata amb el Barberà al capdavant de la classificació del grup II.

El Mollet no va donar cap opció al Catalunya amb una contundent victòria per 8 a 2. D’aquesta manera, els vallesans miren de reüll als primers classificats de l’altre grup amb els que segurament es trobarà a la segona fase de la competició.

Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès es van repartir els punts conscients que per salvar la categoria és bo sumar punts cada setmana encara que sigui de mig en mig.

LA RESTA DE DIVISIONS CATALANES

Pel que fa a la Primera Divisió, important victòria a domicili del Barcelona per 4 a 6 a casa de l'Escola Salou que fa que sigui l'únic equip dels dos grups amb 4 victòries, i ferm candidat a l'ascens. El Barcelona-Castelldefels del proper dia 18 de febrer serà decisiu per a les aspiracions d'ascens directe dels dos equips, ja que Castelldefels, amb 3,5 de 4 és l'altre candidat, amb permís d'Escola Salou que, amb 3, espera a casa seva el Castelldefels, el pròxim 4 de març.

Al grup II de Primera Divisió, empat a 3 entre Terrassa, Sitges i Catalònia, amb una particularitat molt important. Els del Vallès Occidental ja han jugat amb Sitges i Catalònia, i els han guanyat a tots dos, però es van deixar un punt contra l'Ateneu Colón que, juntament amb l'Andorra, els segueixen amb 2,5 punts.
Sens dubte, l'ascens i la promoció seran apassionants.

A Segona Divisió trobem el  Colón Sabadell Chessy "B" amb 4 de 4, al grup I, el Sant Andreu "B" al grup II, el Sant Adrià al grup III i a La Lira i el Sant Feliu al grup IV. Tots aquests equips compten per victòries els seus partits.