CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

LLUITA AFERRISSADA PER EVITAR EL DESCENS A LA LLIGA CATALANA D’ESCACS 2018

DIVISIÓ D’HONOR

GRUP I

Al grup I, van tornar a guanyar els dos equips primer i segon de la classificació. L’Escola d’Escacs de Barcelona va derrotar per la mínima l’equip gracienc del Tres Peons i continua la seva persecució al Colon Sabadell Chessy, que compta els seus partits per victòries.

L’Olot va guanyar el Lleida i es col·loca provisionalment als llocs que li permetrien mantenir la categoria.

El Foment Martinenc aconsegueix un important pas endavant, en guanyar per la mínima el Figueres. Encara tenen possibilitats de salvar la categoria en aquesta primera fase, a falta d’una ronda.

GRUP II

Al grup II, Barberà i Mollet confirmen la seva condició de favorits de grup, després de les seves victòries, amb idèntic resultat de 6 a 4,  contra el Catalunya Escacs Club i el Cerdanyola de Vallès respectivament.

El Sant Andreu va derrotar el Sant Josep per 3,5 a 6,5 i ha posat la directa cap al grup dels equips que lluitaran pels primers llocs del Campionat.

El Gerunda  s’anota una nova victòria a costa del Sant Cugat, en un emocionant partit que els gironins van decantar per la mínima.

A falta d’una ronda per finalitzar la fase inicial de la Divisió d’Honor, es perfilen els equips que tenen totes les opcions per anar al grup A: Colon Sabadell Chessy, Escola d’Escacs de Barcelona, Tres Peons i la quarta plaça se la jugaran Foment Martinenc, Figueres, Peona i Peó i Olot.

Al grup II, Barberà, Mollet, i Sant Andreu estan ja classificats per al grup A de la segona fase, mentre que Sant Josep i Gerunda lluitaran per la plaça restant al grup d’equips que tindran garantida la salvació.

La lluita per evitar el descens es preveu molt emocionant, atesa la igualtat entre la majoria dels equips. La batalla final, a la segon a fase, es preveu aferrissada per l’objectiu de la salvació.

LA RESTA DE CATEGORIES

A Primera Divisió, el club degà de Catalunya, el Club d’Escacs Barcelona, continua imparable amb 6 punts de 6 victòries i l’Escola d’Escacs de Salou es consolida en segona posició del grup, amb 5 victòries. Al grup II, el Terrassa amb 5 punts i l’Andorra amb 4,5 punts lideren la classificació.

A Segona Divisió, el club Colon Sabadell Chessy segueix el mateix camí del primer equip i porta el total de punts possibles.  Al mateix grup, el Granollers-Canovelles es col·loca en llocs de promoció amb 5 punts.  Al grup II de la Segona Divisió, el Sant Andreu B porta el total de punts en un campionat gairebé perfecte. El segon classificat és el Vilafranca amb 4,5 punts.  El Sant Adrià continua líder del grup III, seguit de la Gran Penya a mig punt de distància.  Pel que fa al quart grup de Segona Divisió, continua La Lira com a líder indiscutible, amb 6 punts de 6 partits i el Tarragona és segon amb 5, empatat amb el Sant Feliu.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr