CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Gran èxit de participació, amb més de 500 jugadors i un nombre similar d’acompanyants. La seu ha estat la mateixa d’altres anys, l’Hotel Palas Pineda de Vila-seca. La Federació s’ha esforçat en organitzar diverses activitats programades per als acompanyats. Ahir es va celebrar la primera conferència de psicologia i va ser un èxit de públic. El lliurament de polseres i habitacions ha estat bastant fluida i  en la part negativa, les cues habituals a l’hora dels àpats.

SUB-8

A la categoria sub-8 no solen haver-hi clars favorits. Malgrat això, el número 1 del rànquing, Alex Villa (Montornès) destaca per ser l’únic jugador que supera els 1.600 punts d’elo. Després de disputades les dues primeres rondes,un total de 15 jugadors dels 59 participants han guanyar les dues primeres rondes. L’única noia que ha guanyat les dues rondes és la Irene Planella (Tres Peons).

SUB-10

Un total de 95 esportistes disputen la categoria sub-10. El número 1 del rànquing és Pol Ortiz del Club Tres Peons. En aquesta categoria, igual que en la sub-8, és difícil determinar un jugador favorit.

SUB-12

Els tres primers jugadors del rànquing són Gerard Añó (Peó Vuit), Roger Bernadó (Sabadell), i Victor Oller (Tres Peons), tots tres per sobre dels 1700 d’elo FIDE. Els tres jugadors han guanyat la primera ronda.

SUB-14

Disputen el torneig un total de 111 participants, dels quals només 8 superen els 1800 punts d’elo FIDE: Llibert Cespedes ( Tres Peons), Nicolas Jimenez (Peona i Peó), Carles Martín (Pallejà), Pau Salvador Moya (Foment), Jan Travesset (Sant Andreu), Sergi Prats (Llinars), Zheng Hong Wei (Montornès) i Cesar Alcalà (Peona i Peó). Tots han passat amb èxit la primera ronda.

SUB-16

Un total de 82 jugadors disputen aquesta categoria sub-16. Els favorits d’acord amb el ranquin són els següents: Hector Sama (La Lira), Guerau Masagué (Lleida), Sergi Riu (Foment), Victor Alvarez (Foment), Sergi López (Montmeló), Abel Lázaro (Olot) i la medallista als campionats d’Espaya, Joana Ros (Sant Boi).

SUB-18

A la categoria sub-18, quatre jugadors destaquen entre la resta per la seva titulació i elo, els tres primers són Mestres de la FiDE i l’atre Mestre Català: Gerard Ayats (Llinars), Xavier Povill (Peona i Peó), Albert Castillo (Vila Olímpica), Guillem Porta (Ateneu Colon). 

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr