CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

 

Aquesta setmana els matxos:

 

Ronda 9 (16 de març de 2019)

Sabadell Colon Chessy - Barcelona

Barberà - Escola Escacs Salou

 

 

 

 

 

 

Campionat Absolut i Femení 2019

Publicació de la Circular CAT 06/2019 Campionat de Catalunya Absolut i Femení. Convocatòria

 

Inscrits


Campionat de Catalunya d'Edats

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb les fases prèvies, com rondes, classificacions, places, etc....

 

Informació de les Fases prèvies

Circular convocatòria

 

 

Lliga Catalana d'Escacs 2019

Informació general Lliga Catalana

Portal de la Lliga

Telefon de guardia diumenges 617555792

Telèfon de resultats dissabtes Divisió Honor 660.823.435

Categories Catalanes

Provincial de Barcelona

Provincial de Tarragona

Provincial de Girona

Provincial de Lleida

 

 

 

Gran èxit de participació, amb més de 500 jugadors i un nombre similar d’acompanyants. La seu ha estat la mateixa d’altres anys, l’Hotel Palas Pineda de Vila-seca. La Federació s’ha esforçat en organitzar diverses activitats programades per als acompanyats. Ahir es va celebrar la primera conferència de psicologia i va ser un èxit de públic. El lliurament de polseres i habitacions ha estat bastant fluida i  en la part negativa, les cues habituals a l’hora dels àpats.

SUB-8

A la categoria sub-8 no solen haver-hi clars favorits. Malgrat això, el número 1 del rànquing, Alex Villa (Montornès) destaca per ser l’únic jugador que supera els 1.600 punts d’elo. Després de disputades les dues primeres rondes,un total de 15 jugadors dels 59 participants han guanyar les dues primeres rondes. L’única noia que ha guanyat les dues rondes és la Irene Planella (Tres Peons).

SUB-10

Un total de 95 esportistes disputen la categoria sub-10. El número 1 del rànquing és Pol Ortiz del Club Tres Peons. En aquesta categoria, igual que en la sub-8, és difícil determinar un jugador favorit.

SUB-12

Els tres primers jugadors del rànquing són Gerard Añó (Peó Vuit), Roger Bernadó (Sabadell), i Victor Oller (Tres Peons), tots tres per sobre dels 1700 d’elo FIDE. Els tres jugadors han guanyat la primera ronda.

SUB-14

Disputen el torneig un total de 111 participants, dels quals només 8 superen els 1800 punts d’elo FIDE: Llibert Cespedes ( Tres Peons), Nicolas Jimenez (Peona i Peó), Carles Martín (Pallejà), Pau Salvador Moya (Foment), Jan Travesset (Sant Andreu), Sergi Prats (Llinars), Zheng Hong Wei (Montornès) i Cesar Alcalà (Peona i Peó). Tots han passat amb èxit la primera ronda.

SUB-16

Un total de 82 jugadors disputen aquesta categoria sub-16. Els favorits d’acord amb el ranquin són els següents: Hector Sama (La Lira), Guerau Masagué (Lleida), Sergi Riu (Foment), Victor Alvarez (Foment), Sergi López (Montmeló), Abel Lázaro (Olot) i la medallista als campionats d’Espaya, Joana Ros (Sant Boi).

SUB-18

A la categoria sub-18, quatre jugadors destaquen entre la resta per la seva titulació i elo, els tres primers són Mestres de la FiDE i l’atre Mestre Català: Gerard Ayats (Llinars), Xavier Povill (Peona i Peó), Albert Castillo (Vila Olímpica), Guillem Porta (Ateneu Colon). 

Cercador

Galeria Flickr