CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Recentment s’han aixecat la majoria de restriccions sanitaries i és per això que l’organització del Campionat de Catalunya per equips d’edats permetrà l’entrada a un número màxim de delegats a la sala de joc. 

Durant la primera ronda, s’entregaran acreditacions als delegats inscrits amb els equips, però per evitar aglomeracions a la sala de joc, només s’entregarà 1 per a cada 2 equips d’un mateix club amb un màxim de 3 acreditacions.

Així mateix, es demana als delegats que ajudin a no sobrepassar un número de persones dins de la sala de joc. 

FUNCIONS DEL DELEGAT

  • El delegat de l’equip té una funció administrativa, presentant les alineacions, vetllant per l’actitud correcta dels esportistes, col·laborant en la confecció de l’acta de l’encontre i presentant les reclamacions que s’escaiguin.

  • El delegat s’abstindrà de qualsevol intervenció durant la partida, excepte en el que s’indica a l’article següent.

  • El delegat està autoritzat a consellar a un esportista del seu equip per realitzar o acceptar una oferta de taules, sense donar cap comentari o informació addicional referent a la partida. Qualsevol conversa dels esportistes amb el delegat s’haurà de realitzar amb la presència d’un àrbitre, i haurà de ser amb informació breu. Es podrà dir a un esportista que “accepti les taules” o “ofereixi taules”. Preguntat per un esportista si s’ha d’acceptar una oferta de taules, podrà contestar “sí”, “no”, o delegar la decisió en ell No podrà intervenir de qualsevol altra forma.

  • En qualsevol cas, el consell del delegat no és vinculant i el jugador té la decisió final. En qualsevol cas, el delegat no pot actuar en nom del jugador.

  • El delegat, quan observi una partida, es col·locarà darrere dels seus jugadors per a que no puguin fer contacte visual ni posar nerviós al jugador de l’equip contrari.

  • El delegat de l’equip podrà delegar, de forma excepcional i per un motiu de força major, les seves funcions en una altra persona. La petició es farà per escrit previ a l’àrbitre principal que apreciarà o no aquesta força major.

  • Les possibles reclamacions que puguin existir durant el campionat, només les podrà fer el delegat titular de l’equip reclamant.

 

Se segueix prohibint l’entrada de qualsevol tipus d’aparell electrònic i dispositiu mòbil a la sala de joc. En el cas que es tingui possessió d’un i, a més, soni o es faci ús, perdrà la partida en joc.

En cas que li soni aquest dispositiu a un delegat, se li prohibirà l’accés a la sala de joc durant aquesta ronda i la següent. En cas de reincidència no podrà accedir a la zona de joc durant la resta del torneig.

Recordem que el dia 27 d'octubre a les 19:00 hores hi haurà la reunió de delegats i que, la setmana que ve s’enviarà l’enllaç a tots els delegats inscrits perquè hi puguin assistir. Si alguna família té preguntes respecte el torneig, li pot dir al seu delegat i que aquest les transmeti a la reunió.