S'han habilitat les dates dels dies 22 i 29 de març per iniciar les Fases Finals i Eliminatòries de la Lliga Catalana 2020. Un cop finalitzada la Lliga (llevat de la Divisió d'Honor), el dia 15 de març, els clubs classificats hauran de comunicar per e-mail (federacio@escacs.cat), si volen participar en aquestes Fases Finals per entrar en el primer sorteig públic que es farà el dimecres dia 18 de març a les 17 hores, a la seu de la Federació. La data màxima per confirmar la participació en les Fases Finals i Eliminatòries de la Lliga  serà el dia 18 de març a les 13 hores.

La Federació Catalana d'Escacs organitza per primera vegada els torneigs “Tiendas de la Estación” amb la col·laboració de la FEDA i ADIF per al dia 25 d'abril de 2020. Els torneigs es disputaran a les estacions de Barcelona Sants i a Girona simultaniament i són per a les categories de sub-8 a sub-14. El premi serà el pase a la final presencial a l'estació de Puerta de Atocha, de Madrid el dia 23 de maig de 2020.

Circular CAT 06/2020 Bases torneig “Tiendas de la Estación” a Barcelona Sants 

Circular CAT 07/2020 Bases torneig “Tiendas de la Estación” a Girona

Ahir, 16 de febrer de 2020, el FC Barcelona Femení va convidar a algunes escaquistes a un emocionant partit FC Barcelona-Sporting Huelva on les jugadores del Barça van aconseguir un espectacular 7-0. A la foto podem veure a algunes de les nostres millors escaquistes, membres de la junta i a la Maria Teixidor, responsable del futbol femení del Barça, qui les va atendre molt amablement. Des de la Federació Catalana d'Escacs us volem agrair aquesta trobada per a les nostres escaquistes.

Foto amb la Supercopa d'Espanya femenina guanyada recentment per al FC Barcelona femení.