Dilluns, 21 de març, va finalitzar el Campionat de Catalunya de la categoria sub-8. El campió del Llinars del Vallès, el Miquel Companys, va aconseguir el primer lloc gràcies al desempat, ja que el Nil Garcia, del Ripollet, i el Martí de la Riva, del Foment Martinenc, segon i tercer classificat respectivament, van aconseguir la mateixa puntuació. Tots 3 van acabar amb 7 punts després de guanyar la darrera ronda als seus contraris.

Els 5 següents classificats, empatats a 6 punts, que també van rebre premi van ser: Guillem Campos, de l’Alt Empordà, Ivan Planella, de l’Esplugues, Arnau Vilà, del Montgrí, Pol de la Torre, del Tarragona, i el Pol Ortiz, del Tres Peons.

Entrega de premis de la categoria sub-8

La primera noia, que té una subvenció per participar en el Campionat d’Espanya de la categoria, va ser l’Ares Pueyo, del Sant Boi, que es va assegurar el primer lloc després de guanyar al Xavier Martínez, del Ruy López.

Classificació final

 

VII Campionats dins de les activitats del Campionat de Catalunya 2016

Diumenge, dia 20 de març, es va fer el VII Campionat de puzzles, dins del marc de les activitats del Campionat de Catalunya d'edats. La parella de campions van ser l'Esther Àlvarez i l'Àlex Bes, seguits de la parella subcampiona formada per la Glòria Garcia i el Guille Cardona i del tercer classificat en César Castro i Saskya Castro.

Esther Alvarez i l'Àlex Bes

 

Paral·lelament es va fer el Campionat de ràpides on el MF Pere Garriga va quedar campió fent 8 punts de 8 partides. La Laura Martin, del Llinars del Vallès, va quedar segona classificada, amb 6.5 punts, seguida del Ramon Verdés, del Tornabous, que va fer els mateixos punts.

 

 

Classificació final