S’ha disputat la quarta i darrera jornada de la Fase prèvia del campionat de Catalunya d’edats del Baix Llobregat a la sala Pal.ladius de Pallejà, desprès de disputar-se les anteriors a Cornellà de Llobregat, Olesa de Montserrat i Sant Boi respectivament, durant quatre dissabtes consecutius. A destacar l'excel·lent organització per part de tots els membres de l’ACE (Associació de Clubs del Baix Llobregat), la bona tasca per part dels organitzadors de cadascuna de les seus que ha estat excel·lent i la magnífica actuació de l’equip arbitral format per José M. Jordan, Beti Alfonso i Sònia Martin molt atenta i eficaç, especialment envers els més petits.

Especialment destacable la bona harmonia que hi ha hagut entre els jugadors, les famílies i demés acompanyants dels esportistes, sense cap tipus de conflicte, que ha fet que ha estat un plaer assistir a aquest torneig d’un esport que tots estimem com són els escacs.

Tots els premiats de les fases prèvies del Baix Llobregat.

Pel que fa a la qüestió pròpiament esportiva, en la categoria sub-8 han participat un total de 14 jugadors. El primer classificat ha estat Magí Belvis (Sant Joan Despí), seguit de Mateo Pedraza (Molí Nou) i de Daniel Martos (Espluguenc). La categoria s’ha disputat amb molta normalitat i una mica de paciència per part de l’equip arbitral ja que hi havia nens que tot just començaven a apuntar les seves partides i utilitzar el rellotge per la qual cosa reclamaven una major atenció.

 

En la categoria sub-10 han participat un total de 24 jugadors, sent el primer classificat Miguel Cabrillana(Peón Doblado), seguit de l’Ares Pueyo (Sant Boi) i d’en Diego Fernandez-Huerta (Pallejà) que es disputava la plaça en la darrera jornada contra el seu company i amic Javier Montero, guanyant a aquest. A destacar que en la cloenda entre tots dos han aixecat el trofeu, exemple d’esportivitat i alegria compartida.

 

En la categoria sub-12 han participat un total de 25 jugadors. El primer classificat ha estat Hugo Duro (Cornellà) per millor desempat seguit de Martí Garcia (Viladecans) i de l’Hugo Ruiz (Pallejà).

En la categoria sub-14 han participat també un total de 25 jugadors. Superioritat de Carles Martin (Pallejà) amb 7 de 7, seguit de Pau Pueyo (Sant Boi) i d’Abel Martinez (Castelldefels).

 

El podi de la categoria sub-14, amb l'organtizador del Club Escacs Pallejà, Pere Alegre, en segon terme.

 

En la categoria sub-16 participació de 10 jugadors, amb victòria com era previst de Marc Garcia Escoda (Molins de Rei), seguit del Pau Barceló (Castelldefels) i de l’Èric Alegre (Pallejà).

 

En primer terme, la categoria sub-16.

Com a únic apunt negatiu la no inclusió de la categoria sub-18 per manca de participants, la qual cosa obliga a replantejar aquesta categoria de cara a properes edicions.

Finalment, agrair la bona actuació de l’equip arbitral, els organitzadors, els pares, familiars i acompanyants i als esportistes, que han tingut un comportament exemplar que fa que ens agradi encara més el nostre esport.

Podeu veure més imatges de la darrera jornada clickant en el següent enllaç:

ENLLAÇ