Del dia 10 al 12 d’octubre de 2020 està previst disputar el Campionat de Catalunya d’Edats per equips.

El campionat se celebrarà a la localitat de Lloret de Mar (Girona). Hotel Evenia Olympic Resort**** Avda. Rieral, 55, de Lloret de Mar.

Es disposarà d’una sala de joc.

Després de l’experiència del Campionat de Catalunya d’edats individual, la Federació Catalana d’Escacs té més clares que les mesures bàsiques han de ser respectades en tot moment i amb això ja es redueix en gran manera el risc. Aquestes mesures són:

 • Ús obligatori de la mascareta.

 • Freqüent rentada de mans amb aigua i amb sabó, més ús de Gel Hidroalcohòlic.

 • Distància social, en tant que sigui possible guardar-la.

 

PROTOCOL SANITARI

El Protocol d'aplicació en el Campionat de Catalunya d’Edats és el que la Federació Catalana d’Escacs va publicar el juliol passat i que va ser aprovat per la Generalitat de Catalunya.

 

DIRECTOR MÈDIC

La Federació Catalana nomenarà un metge com a Director Mèdic que estarà present durant el Campionat i exercirà la supervisió, en tot el que respecta a les mesures i materials de control sanitari del Campionat.

 

MESURES DE CONTROL SANITARI DEL RECINTE DE JOC

Mesures per al control previ de participants.

 • Es prendrà la temperatura a tothom a la seva arribada a l’hotel.

 • Document “ANNEX SANITARI FINAL EDATS” que us podeu descarregar aquí mateix.

  • Aquest document l'haurà d’omplir tothom sigui esportista o acompanyant i estigui allotjat a l’hotel o no.

Desinfecció diària de la sala de joc mitjançant el procediment d'Ozó atès que es pot garantir que durant el procés de desinfecció no hi haurà cap persona present en el recinte de joc. De trobar-se persones en el recinte a desinfectar, la seva utilització estaria prohibida.

Altres mesures que es prendran són els itineraris d'accés, separació entre esportistes, ús de la mascareta a la sala de joc, presa de temperatura, dispensadors de gel hidroalcohòlic, papereres, etc.

 

INFORMACIONS RELATIVES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'EDATS PER EQUIPS

A continuació us detallem la informació, tant del torneig com del protocol sanitari:

Els diplomes que es venien donant en paper cada any a l’entrega de premis, s’enviaran per correu electrònic, en format pdf, a l’adreça del club per seguir amb el protocol de la Covid-19.

Es fa una crida a tots els assistents que dins de l’hotel, ja siguin els allotjats o els visitants, portin sempre les mascaretes posades correctament. Qualsevol persona de l’organització o de l’hotel pot cridar l’atenció a la persona o persones perquè se la posi adequadament. Així també com rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, a més també de guardar les distàncies socials establertes, sempre que sigui possible.

Atesa la situació sanitària i, per evitar contactes externs a dins del menjador, l’organització no vendrà tiquets per als àpats extra i així serà el propi hotel qui controli l'aforament del restaurant. Els preus dels tiquets seran de 15 € per a l’adult i 13 € per als menors de 12 anys. Agrairíem que no estiguin més estona del necessari a dins del menjador per tal de que tots els hostes puguin entrar al seu torn.

El dia d’arribada a l’hotel, a l’entrada es prendrà la temperatura. Un cop al hall es podrà accedir a diferents punts:

 • Una taula per entregar el document sanitari obligatori per a tothom, allotjats i no allotjats a l’hotel. En el moment de l’entrega es demanarà informació extra, en el cas que no estigui en el document. Els menors d’edats hauran d’introduir el número de telèfon dels pares o de la persona responsable que estigui amb ell a l’hotel. Els que no s’allotgin a l'hotel hauran d'entregar el document durant el matí, o abans de l'inici de la primera ronda. Si algun acompanyant entra més tard a l'hotel ho haurà d'entregar el dia d'arribada.

 • Recepció: on entregaran la clau de l’habitació i la polsera per entrar al menjador per a fer els àpats.

Pel que fa a l’accés a la sala de joc i de les rondes es prendrà la temperatura, es passarà per les estoretes humides i es posaran gel hidrològic a les mans. L’organització entregarà una mascareta nova a cada esportista i haurà de llençar o guardar la seva pròpia mascareta.

Si falta el document sanitari d’algun esportista abans de l’inici de la primera ronda, aquest no podrà entrar a la sala ni jugar la ronda fins que no hagi entregat el document requerit. En el cas que hagin passat el temps de cortesia de la ronda, perdrà la partida.

A dins la sala de joc només hi podran accedir esportistes, àrbitres i organització. No es podrà entrar cap bolígraf, llapis o element per escriure. Així mateix, tampoc es podrà entrar cap beguda o menjar. Les noies podran entrar motxilles petites amb productes higiènics si fos necessari. En cas que els esportistes hagin de portar una motxilla, s’habilitarà un espai on deixar-la (sense cap responsabilitat per part de l’organització). Seguint amb el protocol de la vestimenta, els esportistes que entrin a la sala de joc hauran de portar sabata tancada i no podran portar cap dispositiu mòbil, ni accessoris de cap tipus: rellotge, polseres, gorres, etc....

A l’interior de la sala de joc, els esportistes entraran i aniran directament a la seva taula de joc. Hauran de comprovar que seuen correctament, segons l’alineació de l’equip presentat per aquella ronda. Un cop s’iniciï la ronda, i durant aquesta, els esportistes no podran passejar per la sala si no és que han d’anar al lavabo. En aquest cas, hauran d’aixecar la mà per tal que l’àrbitre doni permís i així no sobrepassar l’aforament dels banys. Tampoc es permetrà que els esportistes parlin durant la ronda, a excepció dels dos confrontats per les situacions que es puguin donar. No es permet consultar l’oferiment de taules amb els companys d’equip. Un cop acabi la partida, cada esportista signarà la seva planella, la deixarà al mig del tauler o a l’àrbitre, el mateix esportista anotarà el resultat a l’acta de l’encontre i abandonarà la sala de joc. Abans d’abandonar la sala l’últim membre de l'equip, haurà de comprovar que el resultat indicat a l’acta és el correcte.

 

MENJADOR

Hi ha dos torns de menjador.

DINAR: 13:00 a 14.00 i 14:00 a 15:00

SOPAR: 19:45 a 20:45 i 20: 45 a 21:45

 

Si us plau respecteu el vostre torn. L’hotel us informarà el dia de la vostra arribada del torn que se us ha assignat.

 

PROTOCOL MENJADOR

És obligatori :

 • Agafar gel hidroalcohòlic a l’entrada.

 • Posar-se guants o gel cada vegada que es vagi a agafar el menjar.

 • L'ús de la mascareta per a totes les persones que circulin aprop dels buffets de menjar, sigui de l’edat que sigui.

 

PÀRQUING HOTEL

L’Hotel disposa de pàrquing privat i es podrà demanar a la recepció del propi hotel al preu de 9 € al dia indicant que són participants al Campionat d’escacs.