Organitzat per l’agrupació de clubs de l’Alt Penedès i Garraf, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i els Falcons de Vilafranca, han finalitzat les Fases prèvies del Campionat d'edats 2017, amb un total de 71 inscrits lluitant per la classificació de la FINAL DE CATALUNYA D’EDATS de la FCE 2017.

L’entrega de premis va ser conduïda pel president del club escacs Vilafranca i Mestre Català, Sr.Pere Toledano, el passat dissabte 4 de febrer. Hi va haver trofeus per als 3 primers classificats, i reconeixement a la millor fèmina de cada categoria, com al millor sub-6 amb medalles per tots els participants.      

                          Podi categoria sub-8

 

Campions per categories

Sub-8:   Anguera, Màxim SITGES PRADO SUBURENC, C.E.   

Sub-10: Esteve, Daniel VILAFRANCA C.E.          

Sub -12: Alcalá, César VILAFRANCA C.E.           

Sub- 14: De Santiago, Abel GRAN PENYA VILANOVA C.E.  

Sub-16: Campas, Adrià VILAFRANCA C.E.

 

Classificacions finals

 

1a JORNADA

El Vilafranca C.E, ha començat l’organització de la FASE PRÈVIA CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EDATS AGRUPACIÓ DE CLUBS DE L’ALT PENEDÈS i GARRAF 2017. La seu és al carrer Doctor Pasteur, 7-9 de Vilafranca del Penedès (local dels Falcons de Vilafranca). Amb les categories sub8 , sub10 , sub12 ,sub 14 i sub16. El Torneig és obert a tots els participants de clubs i escoles de les dues comarques, que tinguin llicència i és classificatori per a la final dels Campionats de Catalunya d’edats de la FCE. Els dies de joc són el passat dissabte 21, el 28 de gener i el 4 de febrer de 2017 a partir de les 16:00 h. L’entrega de premis serà l’últim dia de competició, el dia 4 de febrer. Hi haurà premis per als 3 primers classificats de cada categoria. I reconeixement a la millor fèmina de cada categoria .

Organitza l’agrupació de clubs de l’Alt Penedès i Garraf. Col·labora el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i els Falcons de Vilafranca.

 

Rondes