Benvolguts, Benvolgudes,

La data de l’inici del Campionat Individual Absolut de Tarragona estava previst per a l’1 d’octubre de 2017. La meva intenció inicial era no modificar la data ja que en eleccions anteriors no s’havia fet. Entenia que cada jugador havia de ser lliure d’escollir bye i/o anar a jugar, si així ho estimava convenient.

Malauradament, la situació per al diumenge 1 d’octubre s’està tornant cada cop més complexa, tant a nivell polític com a nivell social.

Així mateix, s’ha de tenir en compte que la sala de joc, el pavelló d’Hifrensa, és un recinte esportiu on s’hi celebren moltes activitats i que per ocupar-lo ja fa mesos que es va encomanar per poder-hi jugar l’Individual en les dates sol·licitades, de manera que el marge de disponibilitat de dates és inexistent.

Per tot l’exposat, i per evitar possibles complicacions per als qui sí volen anar a jugar a escacs bàsicament a  l’acabar la ronda, he pres les següents decisions:

1.- S’ha contactat amb l’Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant per tal de consultar-los si el dia 1 de novembre, un dimecres festiu, el pavelló d’Hifrensa està lliure.

2.- Si el dia 1 de novembre no hi ha prevista cap activitat al pavelló d’Hifrensa, la ronda prevista per a l’1 d’octubre es jugarà aquell dia.

3.- Si en la data de l’1 de novembre hi ha una activitat en el pavelló i per tant no es pot celebrar una ronda del nostre campionat d’escacs, l’Individual Absolut de Tarragona 2017 serà només de 8 rondes, ja que l’1 d’octubre no es jugarà.

Tan aviat com coneguem la resposta de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant us informarem de la decisió final.

Una salutació cordial,

Ferran Torta Navarro
Delegat territorial
Federació Catalana d’Escacs