ORGANITZA  

La Federació Catalana d’Escacs.

DIES DE JOC

Per a la categoria sub-8, del 12 al 14 d’abril de 2014.

Per a la resta de categories, de sub-10 a sub-18, del 12 al 17 d’abril de 2014. 

PARTICIPACIÓ 

Poden participar esportistes amb llicència FCE en vigor, que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs i que compleixen les condicions establertes en la present Circular.  

Tots els participants hauran de tenir assignat un Delegat/da que sigui el seu responsable durant la competició a tots els efectes. 

 El torneig es dividirà en sis categories:

  1. Categoria Sub-8, esportistes que no hagin fet els vuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.
  2. Categoria Sub-10, esportistes que no hagin fet els deu anys abans del primer de gener de l’any en curs.
  3. Categoria Sub-12, esportistes que no hagin fet els dotze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
  4. Categoria Sub-14, esportistes que no hagin fet els catorze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
  5. Categoria Sub-16, esportistes que no hagin fet els setze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
  6. Categoria Sub-18, esportistes que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.

Els esportistes que vulguin participar han de complir els criteris de la circular CAT/EBA 44/2013

LOCAL DE JOC 

El campionat es celebrarà a la localitat de Vila-seca (La Pineda) a l’hotel **** Palas Pineda, carrer Muntanyals 5. 

DIRECTOR DEL TORNEIG 

El Director del Torneig serà el senyor Jordi Capellades. 

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions dels esportistes s’hauran de formalitzar en el portal web d'inscripcions del Campionat d’edats de sub-8 a sub-18 abans del divendres, dia 28 de març de 2014, a les 19:00 hores. L’imprès d’inscripció s’ha d’omplir un cop feta la reserva, amb totes les dades que es demanen, incloent-hi el número de reserva, en el cas que hi hagi.

La FCE podrà determinar un nombre màxim de participants.  

PARTICIPANTS 

Els esportistes classificats amb percentatge de classificació han de confirmar la seva participació omplint el formulari d’inscripció abans del divendres, dia 28 de març, a les 19 hores. En cas de no rebre la confirmació, s’entén que renuncia a la seva plaça. 

Al web de la final es poden consultar les classificacions i els percentatges de totes les fases prèvies. 

LES RESERVES SÓN LIMITADES I PER ORDRE DE RESERVA

Enllaç a les reserves                          Enllaç a la inscripció

Modalitats de pagament en habitacions dobles, triples i quàdruples (4 llits en habitació estàndard) en categories de sub-10 a sub-18:

  • Esportistes amb percentatge de classificació: els que tenen el 100 % de la classificació, aniran amb les despeses d’allotjament i d’inscripció pagades en una habitació mínima per a dues persones. Els participants que tenen un percentatge diferent hauran de pagar la part proporcional que correspongui.  
  • Esportistes no classificats:  
    • Categoria sub-18: Allotjament a l’hotel Palas Pineda (entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar dia 17 d’abril) 233 € (inscripció i taxa turística inclosa).
    • Resta de categories: Allotjament a l’hotel Palas Pineda (entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar dia 17 d’abril) 228 € (inscripció inclosa)

Modalitat de pagament en habitacions dobles, triples i quàdruples (4 llits en habitació estàndard) per a la categoria de sub-8:

  • Esportistes amb percentatge de classificació: els que tenen el 100 % de la classificació, aniran amb les despeses d’allotjament i d’inscripció pagades en una habitació mínima per a dues persones. Una d’aquestes persones ha de ser adult. Els participants que tenen un percentatge diferent hauran de pagar la part proporcional que correspongui.  
  • Esportistes no classificats:
    • Categoria sub-8: Allotjament a l’hotel Palas Pineda (entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar el dia 14 d’abril) 105 € (inscripció inclosa)

Els esportistes que no s’allotgin a l’hotel i no hagin fet la reserva a través de la FCE hauran de fer el pagament de la inscripció per poder participar a la final:

  • esportistes (categories sub-10 a sub-18) sense percentatge de classificació: 60 €
  • esportistes (categoria sub-8) sense percentatge de classificació: 30 €

 

Delegats/des de les categories sub-10 a sub-18: obligatori allotjament a l’hotel on estiguin allotjats els esportistes al seu càrrec (Hotel Palas Pineda) (entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar dia 17 d’abril): 233 €. (taxa turística inclosa)

Delegats/des de la categoria sub-8: obligatori allotjament a l’hotel on estiguin allotjats els esportistes al seu càrrec (Hotel Palas Pineda) (entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar el dia 14 d’abril): 110 €. (taxa turística inclosa)

El delegat/da de les categories de sub-10 a sub-18 que tingui assignat un o més participants classificats gaudirà del 10 % de descompte per participant sobre el preu total. El delegat només pot tenir un màxim de 5 jugadors al seu càrrec.

Participant classificat amb plaça classificatòria 10% de descompte per al delegat
Participant sense percentatge de classificació No hi ha descompte per al delegat

Els participants majors d’edat, no caldrà que tinguin un delegat/da assignat, però hauran d’acceptar el règim disciplinari i horaris d’aquest campionat durant i fora de la competició.  

Acompanyants:

Modalitats de pagament a l’Hotel Palas Pineda**** en habitacions individuals, dobles, triples i quàdruples (4 llits en habitació estàndard), dúplexs i apartaments (per a 4 o més persones si es té disponibilitat). En cap cas s’atorgarà un apartament o dúplex a les reserves de les habitacions quàdruples (es podrà fer amb el recàrrec del 15 % per persona de l’habitació).

Els preus són per persona:

  • Allotjament per a les categories sub-10 a sub-18: entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar dia 17 d’abril: 233 € (taxa turística inclosa) (menors de 6 anys no participant 175 €).
  • Allotjament de cap de setmana: entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar dia 13 d’abril: 61 €. (taxa turística inclosa)
  • Allotjament per a la categoria sub-8: entrada per dinar dia 12 d’abril i sortida després de dinar el dia 14 d’abril: 110 €. (taxa turística inclosa)

Els acompanyants podran fer les reserves a l’enllaç de la FCE com a data límit el diumenge, 30 de març, a les 18:00 hores. La FCE garanteix que disposarà de places d’allotjament fins el diumenge, 30 de març, o fins esgotar existències.

Per a tots aquells esportistes, delegats o acompanyants que efectuïn reserva passat el dia 30 de març, en cas d’haver habitacions disponibles, tindran un recàrrec de 15% per persona. Igualment, a qualsevol canvi que es realitzi d’una reserva abans de 48 hores d’entrada a l’hotel o es faci un canvi directament els dies de torneig tindrà un recàrrec de 15 % per persona.

Qualsevol modalitat d’allotjament que suposi reserva d’habitació individual tindrà un suplement de 20 € per cada pernoctació.

IMPORTANT: Els delegats i tots els acompanyants també han d’omplir els formularis que trobaran en el mateix portal.  

La reserva quedarà acceptada en el moment de fer el pagament. 

En el cas que l’habitació canviï de número de persones, s’ha de sol·licitar per correu a  catalunyaedats@escacs.cat una habitació per al número màxim de persones i, a observacions, anotar a quina quantitat per a la resta de dies.   

El preu que es reflexa a l’imprès de la reserva NO CONFIRMADA no és vàlid. En pocs dies, rebreu un correu electrònic amb la quantitat a abonar. 

El pagament es podrà fer de la següent forma: 

  • A la seu social de la Federació Catalana d’Escacs 
  • Per transferència bancària o ingrés al compte de La Caixa (ES28 2100 0804 3002 0084 8216) indicant número de reserva o bé el nom i cognoms del participant + la categoria o bé el nom i cognoms del Delegat + delegat o bé el nom i cognoms de l’acompanyant + acompanyant.  

NOTA: El participant que no hagi fet el pagament abans del tancament de la inscripció no apareixerà a la llista d’inscrits.  

ELO

La prova serà avaluada només per ELO Català a totes les categories.

DELEGATS 

El Delegat/da és el responsable de l’esportista durant tota la competició a tots els efectes. És obligatori que el Delegat/da sigui major d’edat.

Un Delegat/da es pot fer responsable de cinc jugadors com a màxim. Per ser Delegat/da és obligatori allotjar-se a l’hotel on estiguin els esportistes al seu càrrec.

És imprescindible que el Delegat/da s’acrediti a la reunió de Delegats que tindrà lloc el dissabte, 12 d’abril a l’Hotel Palas Pineda a les 12:00 hores, on se li atorgarà una credencial que haurà de portar visible durant la ronda de joc.  

Nombre màxim d'acreditacions que es repartiran per club, segons nombre de jugadors participants

NÚMERO DE JUGADORS DELEGATS
1-3 1
4-6 2
7-9 3
10-12 4

L’organització de la competició es reserva el dret d’acceptar la inscripció d’un Delegat/da en aquesta competició. 

ACTIVITATS DE LLEURE 

Trobareu més informació a la pàgina web de la FCE.

ACCEPTACIÓ DE LA CIRCULAR. 

La participació en aquesta competició implica, per part dels esportistes i delegats, l’acceptació d’aquesta Circular. 

L’organització de la competició es reserva el dret de publicar fotografies i/o vídeos dels participants en els mitjans de comunicació.  

Qualsevol punt no contemplat en aquesta Circular es resoldrà aplicant la normativa general de competicions de la FCE i FIDE.