73è Campionat Femení de Catalunya 2015

ORGANITZA 

La Federació Catalana d’Escacs amb la col·laboració del Club d'Escacs Santa Eugènia.

DATES
Del 3 al 6 d’abril de 2015.

LOCAL DE JOC

El local de joc serà als salons de l'Hotel Aromar (****) situat al C/ Empordà 28 de Platja d'Aro.

RITME DE JOC

90 minuts per jugadora més 30 segons d’increment per jugada.

HORARI
Reunió de benvinguda: dia 3 d’abril a les 10:00 h.

 • RONDA 1: dia 3 d’abril a les 10:30 h.
 • RONDA 2: dia 3 d’abril a les 16:30 h.
 • RONDA 3: dia 4 d’abril a les 10:00 h.
 • RONDA 4: dia 5 d’abril a les 10:00 h.
 • RONDA 5: dia 5 d’abril a les 16:30 h.
 • RONDA 6: dia 6 d'abril a les 9:30 h.

INSCRIPCIÓ DE LES PARTICIPANTS

Totes les jugadores que vulguin participar en aquesta prova (tant si estan classificades com si no ho estan) hauran de confirmar la seva participació, mitjançant l’enllaç abans del dia 22 de març de 2015 a les 19:00 hores.

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ

SISTEMA DE JOC

El torneig es disputarà per sistema suís a 6 rondes. La Federació es reserva el dret de modificar el número de rondes o el sistema de competició del campionat en funció del número de participants al torneig.

El temps màxim per presentar-se davant del tauler és de 30 minuts des de l’inici establert de la ronda.

ELO
El torneig serà vàlid per a Elo català.

DELEGAT FEDERATIU

El delegat federatiu serà n'Albert Badosa.

ALLOTJAMENT

L'allotjament oficial serà als Apartaments Delfin, pertanyents a l'Hotel Aromar (****), i situats al  Passeig Marítim 106 de Platja D'Aro.

Les jugadores classificades que visquin a més de 40 quilòmetres de distància de Platja d'Aro tenen les despeses d’allotjament cobertes (Pensió completa) en habitació doble (com a mínim) des de l’entrada per sopar del dia 3 d’abril a l'esmorzar del dia 6 d'abril.

Les jugadores no classificades que vulguin allotjar-se a l’hotel ho hauran de comunicar en el mateix enllaç de la inscripció, esmentat a l’apartat anterior.

El preu de l’allotjament en l’habitació doble en règim de pensió completa des de l’entrada per sopar del dia 3 d’abril a l'esmorzar del dia 6 d'abril i la inscripció al campionat és de 150 € (inclosa la taxa turística).

La quota d’inscripció del torneig per a les participants no classificades i no allotjades a l’hotel és de 30 €.

Els acompanyants que desitgin allotjar-se a l’hotel oficial hauran d’omplir l’imprès corresponent a l’estada des de l’entrada per sopar del dia 3 d’abril a l'esmorzar del dia 6 d'abril. El preu és de 130 € (inclosa la taxa turística).

En habitació triple i quàdruple, per a la 3a i 4a persona hi ha una reducció del 15% (inclosa la taxa turística). Si fos una jugadora hauria de fer el pagament de 20 € per la inscripció d’allotjada.

En cas de reservar habitació individual, el preu augmentarà de 10 €/nit.

En el cas de les jugadores menors d’edat que s’allotgin a l’hotel, hauran d’anar acompanyades per un/a adult responsable. Si l’adult no és el pare, mare o tutor ha d’entregar una autorització signada per un d’aquests. La Federació Catalana d’Escacs es reserva el dret d’admissió de l’acompanyant.

IMPRES ACOMPANYANTS (segona part del formulari)

Hi haurà l'opció de comprar tiquets per un àpat en el restaurant del mateix hotel al preu de 13 €.

PAGAMENT 

El pagament d'inscripcions i allotjaments s’ha de fer mitjançant transferència, un cop feta la inscripció al web, al compte de la Federació Catalana d'Escacs a Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant el nom de la jugadora + femení.

La inscripció i reserva d’allotjament no es considerarà confirmada fins que no es faci el pagament.

PREMIS

 • 1a classificada:  250 € + trofeu + Títol de Campiona Absoluta de Catalunya + Participació al Campionat Absolut de Catalunya 2015 + Participació al Campionat Femení Absolut d’Espanya 2015.
 • 2a classificada:   175 € + trofeu + Participació al Campionat Femení Absolut d’Espanya 2015.
 • 3a classificada:  100 € + trofeu

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 6 d'abril després de la darrera partida, a la mateixa sala de joc.

Tots els premis en metàl·lic estàn subjectes a retenció de IRPF.

PLACES PER AL CAMPIONAT FEMENÍ DE CATALUNYA DE L’ANY 2015

Podran participar com a jugadores classificades (amb totes les despeses d’allotjament, com a mínim en habitació doble, i d’inscripció pagades) al Campionat Femení de Catalunya 2015 les següents jugadores:

 • La Campiona de Catalunya de l’edició anterior.
 • Per a les territorials, les places vindran marcades per la circular vigent CAT 15/2012 referent a les places del femení de Catalunya. La campiona de Catalunya de l’edició anterior no ocupa plaça de la territorial.
 • Les 2 primeres jugadores de la mitjana d’elo català de les llistes de gener de l'any en curs i juny i octubre de l'any anterior.

PLACES PER AL TORNEIG FEMENÍ ABSOLUT D’ESPANYA DE L’ANY 2015

La campiona absoluta i la segona classificada tindran el 100% de les despeses d'estada, com a mínim en habitació doble, a càrrec de la Federació en l'establiment que s'indiqui, i un ajut pel viatge i inscripció al Campionat Femení Absolut d’Espanya 2015.

NOTA IMPORTANT

Les condicions econòmiques (estada, viatges, inscripció, etc.) de les jugadores classificades per futures competicions (Femení de Catalunya, d’Espanya i Absolut) estan condicionades als pressuposts de la Federació Catalana d’Escacs i al rebre les subvencions atorgades per la Generalitat de Catalunya.

La participació en aquest torneig suposa l’acceptació, per part de la jugadora, d’aquestes normes