ORGANITZA  

La Federació Catalana d’Escacs.

 

DIES DE JOC

Per a la categoria sub-8 del 13 al 15 d’abril de 2019.

Per a la resta de categories, de sub-10 a sub-18, del 13 al 18 d’abril de 2019.

 

PARTICIPACIÓ 

Poden participar esportistes amb llicència FCE en vigor, que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs i que compleixen les condicions establertes en la present Circular.  

Tots els participants de SUB-8 a SUB-18 hauran de tenir assignat un Delegat/da que sigui el seu responsable durant la competició a tots els efectes. 

El torneig es dividirà en sis categories:

 1. Categoria Sub-8, esportistes que no hagin fet els vuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 2. Categoria Sub-10, esportistes que no hagin fet els deu anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 3. Categoria Sub-12, esportistes que no hagin fet els dotze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 4. Categoria Sub-14, esportistes que no hagin fet els catorze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 5. Categoria Sub-16, esportistes que no hagin fet els setze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 6. Categoria Sub-18, esportistes que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.

Els esportistes que vulguin participar han de complir els criteris de la circular CAT/EBA 39/2018

 

LOCAL DE JOC 

El campionat se celebrarà a la localitat de Vila-seca (La Pineda) a l’hotel **** Palas Pineda, carrer Muntanyals 5. 

 

DIRECTOR DEL TORNEIG 

El Director Tècnic de la Federació, el GM Jordi Magem.


INSCRIPCIONS 

Les inscripcions dels esportistes s’hauran de formalitzar en el portal web d'inscripcions del Campionat d’edats de sub-8 a sub-18 abans del dimecres, dia 3 d’abril, a les 19:00 hores.

Les places per als participants estan limitades i s'agafaran per ordre d'inscripció.  

Els esportistes classificats amb percentatge de classificació han de confirmar la seva participació omplint el formulari d’inscripció abans del dimecres, dia 3 d’abril, a les 19:00 hores. En cas de no rebre la confirmació, s’entén que renuncia a la seva plaça. Les renúncies no es cobriran atès que són places nominatives.

Enllaç a la inscripció

Esportistes amb percentatge de classificació: els que tenen el 100 % de la classificació, tenen les despeses d’allotjament pagades en una habitació mínima per a dues persones a l'Hotel**** Palas Pineda. Els participants que tenen un percentatge diferent hauran de pagar la part proporcional que correspongui.  

Els esportistes de la categoria sub-8 han d'estar acompanyats mínim per un adult (no participant) a la mateixa habitació.

Tots els esportistes hauran de fer el pagament de la inscripció per poder participar a la final:

 

CATEGORIA SUB-8

Allotjats a l’hotel oficial*

No allotjats a l’hotel

Esportista amb percentatge de classificació

17 €

28 €

Esportista sense percentatge de classificació

38 €

52 €

     

CATEGORIES SUB-10 a SUB-18

Allotjats a l’hotel oficial*

No allotjats a l’hotel

Esportista amb percentatge de classificació

32 €

70 €

Esportista sense percentatge de classificació

62 €

90 €

 

* Allotjats a l’hotel oficial a través de la Federació

 

Al web de les fases prèvies del Campionat d'edats (ENLLAÇ) es poden consultar les classificacions i els percentatges de totes les fases prèvies. 

 

ESTADA

Les reserves s’hauran de formalitzar en el mateix portal web abans del dimecres, dia 3 d’abril, a les 19:00 hores.

Enllaç a les reserves

 

LES RESERVES D'ALLOTJAMENT SÓN LIMITADES I PER ORDRE DE RESERVA, ja que la FCE garanteix que disposarà de places d’allotjament fins esgotar existències. Els esportistes classificats no tindran l'allotjament reservat si no fan la reserva mitjançant l'enllaç de reserves.

Quadre de les modalitats de pagament dels esportistes, acompanyants i delegats.

Es disposarà:

 • habitacions (màxim per a 4 persones).
 • apartaments (per a 5 o 6 persones)
 • dúplex (per a 5 o 6 persones) - amb un suplement de 3€/persona i dia-.

 

El preu és per persona i compren l'estada, els àpats (amb la beguda inclosa) i la taxa turística.

 

 

DOBLE

ALTRES TIPUS

Esportista Sub-8*

90€

63 €

Esportista Sub-10 i Sub-12**

195€

136,5 €

Esportista Sub-14 i Sub-16 **

205€

143,5 €

Esportista Sub-18** (taxa turística inclosa)

225€

157,5€

     

Delegat** (taxa turística inclosa)

225€

225€

     

Acompanyant 2 Nits (taxa turística inclosa)

105€

105€

Acompanyant 5 Nits (taxa turística inclosa)

225€

225€

     

Acompanyant menor de 12 anys fets no jugador 2 Nits

105€

73,5€

Acompanyant menor de 12 anys fets no jugador 5 Nits

225€

157,5€

 

*L'estada dels esportistes de sub-8 ha de ser de tots els dies (les 2 nits) que comprèn l'entrada per dinar dia 13 d’abril i sortida després de dinar el dia 15 d’abril.

**L'estada dels esportistes de sub-10 a sub-18 i delegats ha de ser de tots els dies (les 5 nits) que comprèn l'entrada per dinar dia 13 d’abril i sortida després de dinar el dia 18 d’abril.

L'estada de dues nits és la que correspon a l'entrada per dinar dia 13 d’abril i sortida després de dinar el dia 15 d’abril.

 

En una habitació de més de dues persones, sigui de l'edat que sigui, dues pagaran com habitació doble i la resta la quantitat que pertoqui.

 

La reserva d’habitació individual per a delegats o acompanyants de més de 18 anys tindrà un suplement de 22 € per cada pernoctació. Un esportista inscrit al campionat no pot reservar cap habitació individual.

 

DELEGATS 

Un delegat s'ha d'allotjar a l'hotel oficial tants dies com els que s'allotgin els esportistes al seu càrrec, sempre que no estiguin els pares o tutors amb ell.

Els participants majors d’edat, no caldrà que tinguin un delegat/da assignat, però hauran d’acceptar el règim disciplinari i horaris d’aquest campionat durant i fora de la competició.

 

ACOMPANYANTS

No es permetrà l'allotjament dels acompanyants per menys de les nits estipulades en el quadre. En cas de voler fer alguna altra estada, la persona interessada haurà d'enviar un correu electrònic a info@viajestarraco.com i es posarà en llista d'espera.

A partir del dijous, dia 4 d’abril, tots aquells esportistes, delegats o acompanyants que vulguin efectuar una reserva, hauran de posar-se en contacte amb info@viajestarraco.com.

En cas d’haver habitacions disponibles, la reserva serà subjecte a recàrrec del 5% per persona. Tanmateix, qualsevol canvi efectuat posterior a la data esmentada pot concorre en despeses.

IMPORTANT: Tots els esportistes han d'omplir el formulari d'inscripció que trobaran en el mateix portal de les reserves.

 

PAGAMENTS

El pagament de la inscripció s’haurà de fer a la Federació i es podrà fer de la següent forma: 

 • Per transferència bancària al compte de Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant el nom i cognoms del participant + la categoria.  

NOTA: El participant que no hagi fet el pagament abans del tancament de la inscripció no apareixerà a la llista d’inscrits.  

 

El pagament de l’allotjament s’haurà de fer a l'agència Viatges Tarraco tal com indica la reserva.

La reserva quedarà acceptada en el moment de fer el pagament. 

En el cas que l’habitació canviï de número de persones durant l'estada, s’ha de comunicar per correu a info@viajestarraco.com indicant el número de reserva i el número de persones d'una estada i l'altra.

 

ELO

La prova serà avaluada per ELO Català i ELO FIDE de les categories de sub-10 a sub-18. La categoria sub-8 només serà vàlida per a ELO FCE.

 

DELEGATS 

Les acreditacions seran nominals en totes les categories i amb la fotografia. Per fer de delegat caldrà enviar a la Federació el certificat de delictes sexuals acompanyat d’una foto de carnet (en format jpg o pgn). En el mateix correu, s'haurà d'afegir els noms dels esportistes de qui farà de delegat. En el cas de no rebre la documentació requerida, no es farà l’acreditació per accedir a la sala.

L’acreditació dels delegats serà personal i intrasferible. En el cas de que no coincideixi l’acreditació amb la persona que la porti, se li retirarà per tot el torneig.

 • Categoria SUB-8: Es donarà una acreditació per club participant i que només serà vàlida per aquesta categoria.
 • Categories SUB-10 a SUB-18: Cada delegat ha de tenir un màxim de 7 esportistes al seu càrrec. Hi haurà un màxim de 5 acreditacions per club.

Nombre màxim d'acreditacions que es repartiran per club (categories SUB-10 a SUB-18), segons nombre d'esportistes participants. 

 

NÚMERO D'ESPORTISTES

DELEGATS

1-6

1

7-12

2

13-20

3

21-28

4

Més de 28

5

 

L’organització de la competició es reserva el dret d’acceptar la inscripció d’un Delegat/da en aquesta competició. 

 

ACTIVITATS DE LLEURE 

Per tenir una previsió dels participants, us podeu inscriure al concurs de puzzles, el torneig de partides llampec o el tast de vins, a través del següent formulari

Trobareu més informació a la pàgina web de la Federació Catalana d'Escacs.

 

ACCEPTACIÓ DE LA CIRCULAR

La participació en aquesta competició implica, per part dels esportistes, l’acceptació d’aquesta Circular. 

L’organització de la competició es reserva el dret de publicar fotografies i/o vídeos dels participants, delegats i acompanyants en els mitjans de comunicació.  

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.

Qualsevol punt no contemplat en aquesta Circular es resoldrà aplicant la normativa general de competicions de la FCE i FIDE.