Es convoca una concentració formativa amb trobada intergeneracional femenina.

 

DIA

Dia 13 de desembre de 2020.

 

LLOC

Hotel & Apartaments Sunway Playa Golf, Passeig Marítim, 92, 94, de Sitges. (Ubicació: https://cutt.ly/vhlEhCr)

 

HORARI

Sessions de matí i tarda: De 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 17:00 hores.

 

  • MATÍ

Arribada de les participants: De 9:30 a 10:00 hores.

De 10:00 a 11:30 hores:  Simultànies amb la GM Antoaneta Stefanova (Campiona femenina del món 2004-2006). Sala Pirineos.

D’11:30 a 13:00 hores: Inaguració del VII Festival Internacional d'Escacs Sunway Sitges

De 13:00 a 14:00 hores: Classe magistral a càrrec del GM Pepe Cuenca. Sala Pirineos.

Dinar de germanor entre jugadores de diferents generacions : de 13:30 a 15:30 hores.

 

  • TARDA

De 16:00 a 17:00 hores: Debat: “Reptes de futur dels escacs i dona”. amb la participació de la MI/WGM Ana Madnatze i l’Esther Cid, psicòloga, CEO i fundadora de Tipscool. El debat serà en obert i es podrà seguir per la plataforma Zoom, sol.licitant l’enllaç al correu federacio@escacs.cat.

 

PARTICIPANTS

Poden inscriure's totes les fèmines interessades.

 

Cal fer inscripció a través del formulari. El preu d'inscripció (incloent activitats i dinar) és de  25 € federades amb llicència FCE en vigor i 30 € no federades.

 

La data límit per fer la inscripció és el 09/12/2020 a les 19 hores.

L’import de la inscripció s’ha de fer mitjançant ingrés al número de compte de La Caixa: ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant COE + el nom de la jugadora. Els responsables dels clubs poden demanar carregar al compte del club l’import de la inscripció de les seves jugadores mitjançant un correu electrònic a federacio@escacs.cat.

Per a les simultànies hi haurà un número limitat de places. Aquestes seran assignades per sorteig entre les participants, a excepció de les campiones de Catalunya 2020. 

La jornada es durà a terme amb un mínim de 8 inscrites. La cabuda de la sala estarà limitat a la que dicti el protocol COVID-19 del mateix hotel.

 

DINAR

La Federació farà una reserva en el restaurant del propi hotel per a les interessades que ho comuniquin mitjançant el mateix formulari d'inscripció. Si hi ha alguna persona interessada en el dinar, però no participar a les activitats, podrà demanar un tiquet al preu de 15 €.

En el cas de tenir algun trastorn alimentari, s’haurà de comunicar a l’apartat d’observacions. Si alguna persona necessita un menú vegà, el pot sol.licitar.

 

MESURES SANITÀRIES

A les simultànies només podran accedir les esportistes i membres de l’organització.

Abans d’accedir a la sala de joc, les esportistes hauran de passar totes les mesures sanitàries:

  • Es prendrà la temperatura a tothom a la seva arribada.

  • S’hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic

  • Portar la mascareta ben posada durant tota la concentració

Les esportistes no podran passejar lliurement per la sala on es fan les activitats. 

 

PUBLICITAT                 

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dona permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.

Barcelona, 2 de desembre de 2020