A TOTS ELS ÀRBITRES CATALANS
Benvolgut amic/amiga:

Mitjançant aquesta circular es comunica a tots els àrbitres amb llicència en vigor i àrbitres participants del “XVIII Open Internacional de Sants, Hostafrancs i la Bordeta” la celebració d’un seminari arbitral el proper 27 d’agost de 2016 a les 10:30 a la sala de projecció de Cotxeres de Sants – C/ Sants, 79 (Barcelona).
L’objectiu d’aquest seminari és presentar la nova plataforma arbitral on-line de la Federació Catalana d’Escacs (que gestirà les licitacions i l’entrega i supervisió d’informes); aixì com un col·loqui arbitral amb el IA Mikel Larreategi.

10:30 – 11:30h
•    Sistema de licitacions on-line.
•    Gestiò d’informes on-line.

11:45 – 13:45h

Títol: Arbitraje en Ajedrez: ayer, hoy y mañana.
Ponent: IA Mikel Larreategi

Resum: Comencé en el mundo del arbitraje de torneos de ajedrez en el año 1999 de casualidad, empujado por un árbitro de natación. Pero todo se mezcló en mi camino, ya que sumé a aquello ser directivo de un Club de 2500 socios, directivo de federación, presidente del Club, oposición a la Federación autonómica, ... Estos 17 años me han enseñado mucho: en esta charla/ponencia, explicaré lo vivido, cómo he visto el arbitraje de torneos estos años y cómo lo veo en la actualidad y el futuro. Espero no ser demasiado pesimista :)


2 d’agost de 2016.
Comitè Tècnic d’Àrbitres de la F.C.d’E.