A TOTS ELS ÀRBITRES CATALANS

Benvolgut amic/amiga:

Es un plaer dirigir-me a tu per oferir-te la possibilitat d’arbitrar el següent campionat:

 

Competició:

Final a 8 de la Lliga SUB-12

Lloc:  

Parets del Vallès

Dates:            

11 (tarda) i 12 (matí i tarda) de maig de 2019

Format

Eliminatòries per equips.

Places:

1 Àrbitre principal

300 €

Àrbitre auxiliar

80 €

Observacions:

A la Final són 8 equips de 4 esportistes cadascun que fan quarts de final, semifinals i final. Tots juguen 3 partides ja que els que van quedant eliminats, juguen per definir la classificació final.

Dissabte tarda primera eliminatòria, diumenge matí la segona i diumenge tarda la final.

Es pagarà el quilometratge a 0,19 €/quilòmetre i s’haurà de justificar adjuntant còpia del permís de circulació del vehicle i del carnet de conduir de l’àrbitre.

Si venen amb transport públic se'ls abonarà el 100% de la despesa.

La retribució tindrà una retenció del 2%

Termini de licitació:

3 de maig de 2019

 

Els Àrbitres de Suport en Pràctiques (ASP) i els Àrbitres Catalans en Pràctiques (ACP) poden licitar únicament les places d’àrbitre auxiliar. En cas de ser designats, només cobraran el 75% de la tarifa publicada a la licitació.

Una vegada finalitzada la prova la F.C.d’E. enviarà, a cadascun dels designats, un rebut i, si procedeix, un justificant de dietes. Serà imprescindible el seu retorn, degudament signats, per procedir al pagament dels honoraris.

Si tens intenció d’arbitrar aquesta prova, demana-ho per correu electrònic a la Federació Catalana d’Escacs (federacio@escacs.cat) o a la Comissió Delegada d’Àrbitres (arbitres@escacs.cat) de la FCE abans de la data de termini.

 

Barcelona, a 5 d’abril de 2019