1. El torneig és obert a tots els esportistes amb llicència federativa en vigor. Queda reservat el dret d’admissió per part de la Delegació Territorial de Tarragona de la FCdE.

 

2. Organitza el torneig la Federació Catalana d'Escacs – Delegació de Tarragona, en col·laboració amb els Clubs d'Escacs del Reus Deportiu, de Salou, Duesaigües, Valls, Vila-rodona, Santa Coloma de Queralt, Riudoms i Montblanc.

 

3. El torneig es disputarà pel sistema suís a 8 rondes i, si la inscripció ho permet, hi haurà dos grups de competició.

 

4. Horari i ritme de joc: Les partides s’iniciaran a les 16:30 hores. El ritme de joc es de 90 minuts per a cada jugador més 30 segons d'increment per jugada.

 

5. Dates de joc: 27 d'abril; 4, 11, 18 i 25 de maig; 1, 8 i 15 de juny de 2019.

 

6. Calendari de joc:

Calbet 2019

Data

Club organitzador

Emplaçament de la Sala de Joc

Municipi on es disputa la ronda

Ronda 1

27 d’abril

CE Vila-rodona

Av. Enric Benet, 2

 Vila-rodona

Ronda 2

4 de maig

Escola Escacs Salou

Institut Jaume I (C/ 30 d'octubre cantonada Advocat  Gallego). Davant Ajuntament

Salou

Ronda 3

11 de maig

Ateneu Duesaigües

Plaça quinze d'agost, 1

Duesaigües

Ronda 4

18 de maig

CE Valls

Carrer Major, s/n (casal de Puigpelat)

Puigpelat

Ronda 5

25 de maig

Reus Deportiu

Carrer Gaudí, 66
(sala polivalent RD)

Reus

Ronda 6

1 de juny

AE Santa Coloma de Queralt

Carretera de Montblanc, 21 (Teatre l’Estrella)

Santa Coloma de Queralt

Ronda 7

8 de juny

CERAP Riudoms

C/ Doctor Fleming s/n (Escola Beat Bonaventura)

Riudoms

Ronda 8

15 de juny

CE Montblanc

Plaça Sant Francesc (església)

Montblanc

 

7. Inscripcions:

Es realitzaran a través del formulari que trobareu clicant aquí: Enllaç tancat. Si algú vol inscriure's, ha d'enviar un correu a federacio@escacs.cat per entrar a la 2a ronda. .

Termini d'inscripció: dimecres, 24 d’abril, a les 17:00 hores. Si algú vol inscriure's més tard d’aquesta data, ha d'enviar un correu a federacio@escacs.cat per entrar a la 2a ronda.

Import de les inscripcions:

Preu general:                             25,00 €

Preu participants sub-12:            12,00 €

Aquest import s'haurà d'ingressar al número de compte de la Delegació Territorial de Tarragona IBAN: ES98 0182 3268 1102 0005 2859 (BBVA), indicant CALBET + nom i cognoms de l'esportista o bé el nom del club en el cas que el club pagui les inscripcions dels seus esportistes (els clubs que desitgin que es carregui l'import de les inscripcions dels seus esportistes al compte intern del seu club a la FCdE hauran de sol·licitar-ho per escrit enviant un e-mail a federacio@escacs.cat).

 

8. El dimecres dia 24 d'abril es publicaran a la pàgina web de la FCE els llistats dels inscrits; s’acceptaran reclamacions fins les 20:00 h. del dia 25 d’abril. El dia 26 d'abril pel matí sortiran els aparellaments, els quals seran inamovibles.

 

9. El torneig serà avaluat per a ELO català i ELO FIDE.

 

10. Premis:

Els premis en metàl·lic es pagaran mitjançant transferència bancaria, motiu pel qual els propis esportistes, en finalitzar el torneig el dia 15 de juny de 2019, facilitaran una còpia del seu DNI, un número de compte bancari i ompliran i signaran el model d'imprès Federatiu de rebut.

Els trofeus s’entregaran als guanyadors durant la festa dels escacs tarragonins, que se celebra el 16 de juny; els tres primers de cada grup estaran invitats a dinar.

PREMIS PER CLASSIFICACIÓ GRUP A:

1r classificat:                      450,00 € + TROFEU

2n classificat:                     300,00 € + TROFEU

3r classificat:                      200,00 € + TROFEU

4t classificat:                      100,00 €

5è classificat:                     90,00 €

6è classificat:                     80,00 €

7è classificat:                     70,00 €

8è classificat:                     60,00 €

 

PREMIS PER CLASSIFICACIÓ GRUP B (Elo FCE igual a 1900 o inferior):

1r classificat:                      120,00 € + TROFEU

2n classificat:                     100,00 € + TROFEU

3r classificat:                      80,00 € + TROFEU

4t classificat:                      70,00 €

5è classificat:                     50,00 €

 

En cas que no hi hagi suficients esportistes per fer dos grups, els premis del grup B es repartiran en funció dels trams d’Elo català tal com es va indicar en la circular TGN 10/2018.

 

PREMIS PER EDATS:

1r class SUB-16:                MEDALLA

1r class SUB-14:                MEDALLA

1r class SUB-12:                MEDALLA

1r class SUB-10:                MEDALLA

 

11. Els premis es repartiran en l’ordre definit, no són acumulables i estan sotmesos a la legislació fiscal vigent. Si un esportista pot accedir a dos premis, se li assignarà el de més valor econòmic. Si fossin del mateix valor la direcció del torneig li assignarà el que cregui convenient.

Els premis es pagaran per transferència bancària al número de compte que indiqui el guanyador del premi. Per poder cobrar el premi serà necessari enviar a federacio@escacs.cat una còpia del DNI, omplir i signar el model d'imprès Federatiu de rebut, que enviarà per e-mail l'administració de la Federació. El premiat haurà d'enviar l'original del rebut, ja sigui per correu ordinari, missatger o en pròpia mà (no s’acceptarà escanejat, ni fotocopiat).

La no recollida dels premis suposa la renúncia als mateixos.

Els participants que no es presentin a jugar l’última ronda perden tots els drets assolits en la inscripció.

 

12. El material de joc (taulells, peces, rellotges i planelles) l’aportarà la Federació Catalana d’Escacs. Cada club organitzador d’una de les jornades l’anirà a recollir a la seu de la ronda prèvia i la transportarà al seu local de joc per al dissabte següent i s’encarregarà del muntatge de la sala. El club que organitzi la primera seu de joc l’anirà a recollir a la seu del club que té la custòdia del material de la delegació al nord de la província, el Club Escacs Torredembarra.

 

13. La participació al torneig implica l'acceptació de les bases del mateix.

 

14. L’organització de la competició té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què es reserva el dret de publicar fotografies i/o vídeos dels participants en els mitjans de comunicació, així com fer constar les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. La FCdE només es fa responsable de les imatges que publiqui en els seus mitjans.