ORGANITZA:

Federació Catalana d’Escacs - Delegació de Tarragona conjuntament amb l’Agrupació de Consells Esportius del Camp de Tarragona.


DIES DE JOC:

Dissabtes 15 i 29 de febrer, i 7 de març de 2020 per la tarda, a les 15:30 hores  (es disputaran 2 rondes cada dia).


LOCAL DE JOC:

Serà el mateix per a les tres jornades.

La sala de joc serà:

Palau Bofarull de Reus, carrer de Llovera núm. 15 Reus (Baix Camp).

Donat que és un edifici amb declaració de patrimoni arquitectònic, els mares, pares i acompanyants no podran accedir a la sala de joc.

 

HORA D’INICI:

Les primeres rondes de cada dia començaran a les 15:30 h i les rondes següents un cop finalitzi la primera i es publiqui l’aparellament.

L’esportista que no s'hagi presentat a la seva partida passats 30 minuts de l’hora oficial d’inici de la ronda, perdrà la partida.


CATEGORIES:

  • Sub-08 esportistes nascuts a partir del 2012
  • Sub-10 esportistes nascuts els anys 2010 i 2011
  • Sub-12 esportistes nascuts els anys 2008 i 2009


INSCRIPCIÓ:

La inscripció s'ha de realitzar mitjançant el formulari electrònic corresponent: CLICA AQUÍ

La data límit d’inscripció és el dia 12 de febrer de 2020 a les 17:00h.

La quota d’inscripció es de 7,00 € per a cada participant, el qual es carregarà al compte intern del club.

Els esportistes que estan inscrits a la competició via consells esportius, però juguen per un club de la Federació Catalana d'Escacs, se'ls cobrarà 3€ d'inscripció, independentment de si han pagat una altra inscripció per participar a la fase prèvia comarcal o van pagar una altra inscripció prèviament o similar. L'import és per gestions de còmput d'Elo i altres despeses federatives.


BASES:

Es poden descarregar en el següent enllaç: BASES

RITME DE JOC:

60 minuts a finish per esportista.


ALTRES:

És obligat anotar la partida fins els últims cinc minuts en totes les categories. El seu incompliment comporta la pèrdua de la partida.

La fase prèvia del per edats sub14 i sub16, de tota Tarragona, ja es va disputar al novembre a Cambrils.

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. La Federació Catalana d’Escacs només es fa responsable de les imatges que publiqui en els seus mitjans.

Tarragona, 8 de gener de 2020