La vuitena edició del Festival d’Escacs Vila de Platja d’Aro, vàlida per al Circuit Català, ha tingut de campió el veterà Gran Mestre armeni Karen Movsziszian, jugador del CE Sant Andreu, qui amb 7,5 punts superava en el desempat el Gran Mestre ucraïnès Vitaly Sivuk, tots dos a tot un punt del tercer classificat, el Mestre Internacional argentí Mario Villanueva. Aquesta edició especial del Festival, arbitrada per l’Àrbitre Internacional Vladimir Zaiats, ha estat fortament influenciada per les mesures anti-covid-19 que han impedit que esportistes d’arreu del món es poguessin desplaçar fins a Platja d’Aro, Kàrpov inclòs, però tot i així ha estat molt competida.

D'esquerra a dreta: Mario Villanueva, Karen Movsziszian i Vitaly Sivuk.

Classificació Grup A

Llegeix més...

El campió del XIIIè Memorial Internacional Ezequiel Martín, Pere Garriga (Mollet)

Ara fa un any, la situació sanitària, no només a Mollet sinó a tota Catalunya, a Espanya, Europa i el món sencer era tremendament complexa i va impossibilitar la celebració de la XIII edició del torneig d’escacs actius que cada any organitzem amb molta il·lusió. Vam suspendre el torneig amb la sensació, en aquells moments, que trigaríem molt a poder tornar a jugar a escacs presencials.

Moltes coses han passat durant aquest llarg any i, quan fa just un mes, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ens va confirmar que es podia disputar el torneig amb certes restriccions d’espai, amb un protocol de seguretat estricte i amb les precaucions adients, vam decidir tirar endavant.

Llegeix més...

Miguel Muñoz guanyador a Vilanova i la Geltrú
El Gran Mestre Miguel Muñoz, del club Sant Andreu, s'ha proclamat guanyador del I Obert d'escacs actius de Vilanova i la Geltrú, torneig candidat al Circuit Català d'Oberts Internacionals, celebrat el 14 de maig de 2017. Ha compartit podi amb els també Grans Mestres Jaime Alexandre Cuartas, del Peona i Peó, i Michael Oratovsky, del Cerdanyola del Vallès. Tots aquests jugadors han estat empatats a 7 punts juntament amb el quart classificat, el jugador del Barberà Petar Arnaudov. El torneig ha tingut una participació de 75 jugadors.
MES INFORMACIÓ

 

El jugador turc, Ogulcan Kanmazalp, ha estat el guanyador del Torneig Internacional de Llucmajor, primera prova puntuable del XII Circuit Català. El jugador otomà quedà primer amb 7½ i va ser l'únic jugador que va aconseguir aquesta puntuació. Un total de sis jugadors més van quedar a mig punt del Mestre Internacional turc.

A l'Obert d'Actius de Canovelles, el guanyador ha estat el Mestre Internacional peruà del Tres Peons, Filemón Cruz, empatat a punts amb el també Mestre Internacional del Tres Peons, Jonathan Cruz, Lluis Maria Perpinyà del SCC Sabadell i el Gran Mestre també del SCC Sabadell, José Manuel López.

Amb les puntuacions acosneguides pels jugadors participants, el Mestre Internacional turc, Ogulcan Kanmazalp, és el primer líder del XII Circuit Català d'Oberts Internacionals.

Resultats de Llucmajor

Resultats de Canovelles

Llegeix més...

El gran mestre del Terrassa Miquel Angel Muñoz s'ha imposat a l'Obert de L'Escola d'Escacs de Martorell. Muñoz Pantoja ha aconseguit 7 punts, tan mateix com el segon classificat, el jugador cubà del sant Andreu Arian Gonzalez i el gran mestre de l'Escola d'Escacs de Barcelona Marc Narciso. El torneig que es disputa per primera vegada i que es presenta com a candidat al Circuit Català va tenir una participació de 34 jugadors. RESULTATS I CLASSIFICACIO

El Mestre Internacional Rolando Alarcón del Club Escacs Montcada va assolir la primera posició en solitari, amb 7 punts, de l'Obert d'Escacs Actius Internacionals de Santa Coloma de Queralt. El torneig és vàlid per al Circuit Català i va comptar amb la participació de 86 jugadors. La segona posició amb 6,5 punts va ser per al GM Daniele Vocaturo del Club Escacs Mollet i va tancar el podi el MI Jonathan Cruz del Club Tres Peons. Classificació

El gran mestre francès, Romain Edouard, s'ha proclamat guanyador del Memorial Ezequiel Martin celebrat a Mollet. És la quarta prova puntuable del Circuit Català del 2015. Edouard ha quedat primer amb una puntuació de 7½ empatat amb el segon classificat el gran mestre georgià del C.E. Banyoles, Levan Aroshidze. El tercer lloc ha estat el Gran Mestre algerià del C.E. Barberà Aimen Rizouk, que amb 6½ encapçalava un grup de tres jugadors més empatats a punts. El torneig enguany ha comptat amb una participació de 86 jugadors.

El Gran Mestre Miguel Ángel Muñoz ha guanyat l'Obert de Rubí, torneig que enguany es aspirant a formar part del Circuit Català. El jugador del Terrassa ha aconseguit 7½ punts i quedà empatat amb el Mestre Internacional del Tres Peons Jonathan Cruz que aconsegueix la segona plaça. Rolando Alarcon completa el podi amb la tercera posició, juntament amb altres tres jugadors empatats amb un punt de diferència dels dos primers. El torneig ha comptat amb la participació de 53 jugadors. MES INFORMACIÓ

El Mestre Internacional del Figueres, Jorge González, amb 8 punts de 9 posssibles, es va proclamar guanyador del VI Mermorial Josep Lorerente. El Torneig, vàlid per al Circuit Català d'Oberts Internacionals es va celebrar a Sant Boi el dia 21 de juny de 2015. Alfonso Jerez i Daniel Alsina amb 7,5 punts van quedar en segona i tercera posició respectivament. Resultats

Sumades les puntuacions del Circuit del Memorial Ezequiel Martin i Memorial Josep Lorente, el francès Romain Edouard i el turc Ogulcan Kanmazalp comparteixen la primera plaça de la classificació general del Circuit 2015.  CLASSIFICACIÓ

Subcategories