CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

L'esdeveniment se celebrarà del 13 al 15 de setembre a la ciutat i hi competiran esportistes d'arreu de Catalunya, de l'Estat i de l'estranger. Notícia via aldia.cat (https://bit.ly/2ubMpel)

Terrassa.-El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, i el CEO de Catalonia Corporate Games (CCG), Mario Rigau, han signat un acord de col·laboració per promoure els Catalonia Corporate Games, que se celebraran a Terrassa del 13 al 15 de setembre. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix empreses i corporacions perquè puguin incorporar la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la responsabilitat social corporativa. Inclou accions per augmentar la presència de la pràctica esportiva i hàbits saludables en l'entorn laboral, professional i empresarial. Terrassa és la primera ciutat catalana que acull un esdeveniment d'aquestes característiques que té lloc a diversos llocs del món des de fa més de vint anys.

El conveni també contempla l'organització de les competicions Catalonia Corporate Games, European Corporate Games i World Corporate Games, i treballar per la candidatura catalana pels European Corporate Games, que es podrien celebrar l'any 2020 o 2021 a terres catalanes. Els diversos complexos esportius de Terrassa acolliran un programa d'activitats diversificat i atractiu que conjuga pràctica esportiva –competicions esportives de quinze especialitats- networking i activitat cultural i turística.Els esports escollits per aquesta edició són running, natació, bàsquet, futbol7, futbol sala, tennis de taula, tennis, pàdel, bàdminton, golf, BTT, hoquei sobre herba 7, crossfit, ciclisme i escacs. Hi ha competicions de caràcter mixt i altres amb distinció entre categoria masculina i femenina. L'organització també recomana la inclusió d'atletes amb capacitats diverses dins dels mateixos equips. Poden participar en els Corporate Games totes aquelles persones majors de divuit anys en representació d'una empresa o corporació. A més, tot i dur el nom de Terrassa, la competició està oberta a participants d'arreu de Catalunya, de l'Estat i fins i tot de l'estranger.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr