CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

El 16 de juny de 2018 es va disputar el Campionat de Catalunya Llampec a les instal·lacions del Centre Comercial Pedralbes Center en plena Avinguda Diagonal de Barcelona.  Era una nova experiència de portar els escacs a llocs públics.

El retorn del Campionat de Catalunya d’Escacs Llampec va ser un èxit de participació i organitzatiu. Van disputar el Torneig un total de 140 jugadors inscrit amb 8 Grans Mestres, 14 Mestres Internacionals, 13 Mestres de la FIDE i 12 Mestres Catalans.

El torneig va estar molt disputat i va resultar guanyador el jugador del Club Gerunda, el GM Àlvar Alonso amb 8,5 punts de 9 possibles. En segona posició i amb la mateixa puntuació el GM Rodrigo Vasquez (Colon Sabadell Chessy) i en tercera posició, el FM del Club Llinars, José Antonio Herrera amb 7,5 punts. Amb 7 punts trobem els següents classificats: el GM Josep Manuel López, el GM Jaime Alexander Cuartas (Peona i Peó), el MI Marcelo Panelo (Castelldefels), el MF Gerard Ayats (Llinars) i el MI Michael Rahal (Colon Sabadell Chessy).

El guanyador de tram de 2149 a 2000 va ser l'Adrià Perez, del Peona i peó, el del tram de 1999 a 1850 va ser l'Hèctor Sama, de La Lira, i el millor de menys de 1850 va ser el Nicolas Jimenez, del Peona i peó.

El millor veterà va ser el jugador del Terrassa, el MI Joan Pomés. Hector Sama (La Lira) va ser el millor jugador sub-16 i Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) va ser el millor sub-12.

El director del Torneig va ser Jordi Magem i l’àrbitre principal Vladimir Zaiats, auxiliat per Laura Martin i Francisco Pizarro

CLASSIFICACIÓ FINAL

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr