CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

El dia 24 de novembre de 2018 es convoca l'Assemblea de clubs de la Federació Catalana d'Escacs.

1a convocatòria a les 9:30

2a convocatòria a les 10:00

Local: Seu social de la Federació Catalana d'Escacs

 

Circular CAT 30/2018 Assemblea General novembre 2018

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació

Campionat Absolut Territorial 2018

Publicació dels inscrits i propers aparellaments del Campionat Absolut de les Territorials.

Territorial de Barcelona

Territorial de Girona

Territorial de Lleida

Territorial de Tarragona

CIUTAT DE BARCELONA

Del 19 al 21 d'octubre es jugarà el Ciutat de Barcelona 2018". Memorial Arturo Pomar a la seu de la Federació Catalana d'Escacs

Bases

Participants Sub-10

Participants Sub-12

Chess-results Sub-10

Chess-results Sub-12

 

 

 

El Gran Mestre armeni Karen H. Grigoryan guanyador del 12è.Circuit Català d’Escacs Internacionals 2015

 

Extraordinari èxit de participació amb més de 3.200 escaquistes vinguts d’arreu del Món que han competit en els darrers mesos a un gran nivell en el 12è. Circuit Català d’Escacs Internacionals. Des de maig a setembre, el Circuit ha acollit 20 tornejos repartits per tot Catalunya, afegint el torneig obert de Llucmajor (Mallorca).

 

El jove Gran Mestre (GM) armeni de 20 anys, Karen H. Grigoryan, s’ha proclamat campió del Circuit al sumar 265 punts, 40 punts més que el GM català Marc Narciso, segon classificat, un cop finalitzat aquest passat cap de setmana el darrer torneig d’escacs ràpids (ritme de joc: 15 minuts + 5 segons afegits a cada jugada fins a la finalització de la partida) a Vallfogona de Balaguer (La Noguera). A més dels premis assolits durant la competició, Grigoryan obté un premi de 2.000 € per ser el mestre que ha mostrat un millor estat de forma en els tornejos més importants del Circuit.  El tercer classificat ha estat el Gran Mestre Argentí Fernando Peralta.

 

Els tres primers jugadors catalans han estat per aquest ordre: Marc Narciso, Levan Aroshidze i Miguel Muñoz.

 

Els primers classificats de trams han estat: Tram A: Daniel Gurevic (USA); al Tram B: Juan Bartrolí Pau (Catalunya); al Tram C: Gustavo Javier Magallnes (Sant Josep); al Tram D: Jain Niklesh Kumar (IND); i al tram E: Prasad Kakumanu Kauitil (IND).

 

La bossa de premis repartida durant els 20 tornejos ha superat els 85.000 €, als que cal sumar els 12.000 € destinats als guanyadors de les diferents categories del Circuit Català d’Escacs Internacionals 2015.

 

En aquest 2015, les inscripcions dels Torneigs han crescut considerablement en relació a l'any anterior. Han incrementat significativament la participació els Torneigs de Barberà, Sitges, Sant Martí, Ciutat de Badalona i la Pobla de Lillet. Tres tornejos han assolit el rècord de participants: Els actiu de Mollet del Vallès, i Sant Boi de Llobregat i la prova reina del Circuit: L’Obert de Sants, Hostafrancs i La Bordetaque es juga des de fa 17 anys a Les Cotxeres de Sants (Barcelona). Dins la categoria de tornejos a ritme normal de competició (90 minuts + 30 segons afegits a cada jugada fins a la finalització de la partida), l’Obert de Sants, Hostafrancs i La Bordeta és amb 742 jugadors participants un dels més multitudinaris d’Europa.