CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

Grup I: Foment - Barberà

Grup II: Figueres - Olot

Chess24

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Veterans - Fases Territorials 2023

Barcelona - Inscrits

Girona - Inscrits

Tarragona - Inscrits

Lleida - Inscrits

Campionat de Catalunya individual d'edats 2023

Pàgina del torneig

Criteris de distribució i places classificatòries

Fases prèvies

 

El dia 12 de desembre es va celebrar el Campionat de Catalunya d’escacs actius d’edats Memorial Garcia Ilundain a la localitat de Sitges. La seu de joc era l’Hotel Sunway Golf & Spa a Sitges on van participar més de 300 jugadors de les categories sub-8 a sub-20.

A l’hotel, i atès la quantitat de jugadors, es van dividir en dues sales; la categoria sub-8 i sub-10 a la sala Formetera i els sub-12, sub-14 i sub-20 a la sala Talaia.

Dels més petits, el Gerard Añó, del Peó Vuit, es va imposar a la categoria sub-8 gràcies al desempat, ja que l’Aleix Miró, de la Paretana, va aconseguit la mateixa puntuació, 7 punts. El tercer classificat va ser en Miquel Company, del Llinars, encapçalant així el grup de jugadors que va finalitzar amb 6 punts. El quart i cinquè classificat, els quals tenien premi, van ser l’Emili Romeu i el Daniel Esteve, tots dos del Vilafranca.

El campió Gerard Añó, del Peó Vuit.

 

 

Els tres primers equips de la categoria van ser el Vilafranca amb 17 punts, l’Alt Empordà amb 16 i tercer classificat el Llinars amb 14.5

L'equip sub-8 del Vilafranca campió de la categoria.

 

De la categoria sub-10, i guanyant el campionat amb contundència, va ser en Jan Travesset, del Sant Andreu. Va aconseguir 7.5 punts i guanyant la darrera ronda al Nicolas Jiménez, del Peona i peó, per assegurar-se el campionat. El va seguir a un punt de distància l’Arnau Castillo, del Vila Olímpica, l’Artur Taltavull, del Sant Andreu, i el Daniel Álvarez, del Foment Martinenc. El Nicolas Jiménez, del Peona i peó, va quedar 5è classificat.

Els cinc primers classificats de la categoria sub-10.

 

Seguir llegint

El Llinars, amb 14.5, va quedar empatat amb el Peralada, tot i que va quedar campió gràcies al desempat. El Peona i peó tanca el podi amb 14 punts.

L'equip campió de la categoria, el Llinars.

En Guerau Masagué, del Lleida, va quedar campió en solitari de la categoria sub-12 aconseguint 7 punts. En Llibert Céspedes, del Tres Peons, va quedar segon amb els mateixos punts que l’Alex Ramon, del Scc Sabadell, i tots dos a mig punt del campió. Els següents classificats, amb 6 punts, van ser la Joana Ros, del Sant Boi, el Sergi Prats, del Llinars, i l’Arnau Salvans, del Calldetenes.

 

Els cinc primers classificats de la categoria sub-12. En Guerau Masagué a la dreta de la imatge.

Els trofeus per equips els van aconseguir, un altre cop, el Llinars amb 16 punts. Aquest cop el segon i tercer classificat van ser l’Ateneu Colón amb 14.5 punts i el Mataró amb 13 punts.

 

A la categoria sub-14, el campió va ser el Ferran Solé, també del Lleida com el de la categoria anterior, i amb la mateixa puntuació. Al Ferran el va seguir l’Andrea Jausàs, del Peona i peó, amb 6.5 punts. L’Héctor Sama, de La Lira, juntament amb l’Albert Castillo, del Vila Olímpica, i en Marc Garcia, del Molins de Rei, i tots amb 6 punts, van completar el podi de la categoria.

Els millors equips de la categoria van ser La Lira amb 16.5 punts, seguit de l’Ateneu Colón amb 15 punts i tercer el Vilafranca amb 14.5 punts.

L'equip campió de la categoria sub-14, La Lira.

A la última categoria, la sub-20, el campió de la general va ser en Xavier Martínez, del Tres peons, jugador de la categoria sub-16. En Xavier es va emportar el trofeu de la màxima categoria, seguit de la Laura Martin, del Llinars, del Ferran Cervelló, del Peona i peó, el Llàtzer Bru, del Cerdanyola del Vallès, el David Garcia, del Castellbisbal, i dos jugadors més, que es van quedar a un punt del campió. Pel que fa a la categoria sub-16, els quals també tenien premi, el campió, un cop saltat el Xavier, ja que no es podien acumular els premis, va ser el Guillem Porta, de l’Ateneu Colón, amb 5 punts. El segon classificat de la categoria va ser el Daniel Riu, del Foment Martinenc, seguit del Guillem Salagran, del Gerunda, amb 6 punts tots dos jugadors. Amb 4’5 punts, i tancant els cinc primers classificats de la categoria, el Jaume Ros, del Sant Boi, i el Carlos Martínez, del Peona i peó.

 

Els classificats de la categoria sub-20, amb en Xavier Martinez a la dreta.

Com en categories anteriors, el Llinars va aconseguir el títol amb 16.5 punts. En aquesta categoria va estar seguit del Peona i peó amb 14.5 punts i de l’Ateneu Colón amb 14 punts.

 

Sub-8

Sub-10

Sub-12

Sub-14

Sub-20

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr