CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

SANT JOSEP

6½ - 3½

FIGUERES

 

FOMENT

5 - 5

MONTCADA

 

CATALONIA

3 - 7

CERDANYOLA VALLES

 

ESCOLA D'ESCACS BCN

6½ - 3½

BARCELONA UGA

 

SANT ANDREU

8½ - 1½

SANT BOI

 

LLEIDA

7 - 3

MOLLET

 

PEONA I PEO

3 - 7

TRES PEONS

 

COLON SABADELL CHESSY

5½ - 4½

BARBERA

 

 

Lluita molt igualada en el partit més destacat de la segona ronda que enfrontava els dos equips del Vallés: Colon Sabadell Chessy contra Barberà. Va finalitzar amb una ajustadíssima victòria per la mínima de l'equip Sabadellenc. El Sant Josep de Badalona es va mostrar superior al Figueres i el va derrotar amb certa facilitat per 6,5 a 3,5. Cerdanyola del Vallés va imposar la seva veterania davant del Catalonia i el va derrotar a domicili per 7 a 3. Mentre que Foment i Montcada en la seva lluita particular per la permanència van empatar en un partit igualat. L'Escola d'Escacs de Barcelona es manté com un dels favorits a aconseguir el títol amb la seva segona victòria aquesta vegada contra el Barcelona UGA.

Els Sant Andreu va guanyar sense grans problemes el Sant Boi per 8,5 a 1,5. El Tres Peons es va imposar amb claredat al Peona i Peó per 7 a 3 i el Mollet va caure amb el Lleida per 7 a 3.

Només quatre equips porten dos punts: L'Escola d'Escacs de Barcelona, el Lleida, el Colon Sabadell Chessy i el Cerdanyola del Vallés.