CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

El primer equip del Colon Sabadell-Chessy, amb 10,5 punts d’11 possibles, s’ha proclamat merescut guanyador de la Divisió d’Honor en derrotar, en un emocionant partit, per 6 a 4, el Mollet. Tots dos equips van fer les seves millors possibles alineacions i la lluita va ser aferrissada.

El Mollet, amb 9,5 punts, va caure amb tots els honors, intentant fins al darrer moment conservar el seu títol de campió de la temporada anterior. Felicitats a tots dos equips que han prestigiat la Lliga Catalana d’Escacs amb la seva regularitat, excel·lents resultats i bon comportament.

Va completar el podi, en tercera posició, el Barberà, també un dels equips que ha estat molt regular i practicant un molt bon joc. L’Escola d’Escacs de Barcelona ha estat finalment quart classificat, a causa de la seva irregularitat en els partits més decisius.

El Tres Peons ha estat el millor equip de la part baixa de la classificació del grup A amb 6,5 punts. Sant Andreu i Cerdanyola no han patit per salvar la categoria amb 5 i 4 punts respectivament. Peona i Peó, per la seva part, ha fet la puntuació justa per a la salvació a la fase prèvia del campionat.

Pel que fa als descensos, hem de dir adéu als equips de Banyoles, Montcada i Terrassa que malgrat els esforços no van poder conservar la categoria. Foment i Gerunda no van patir gens per la salvació, mentre que Figueres i Lleida van haver de lluitar fins el darrer moment.