CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

 

Les Fases Prèvies de la Copa Catalana tornen a la normalitat, sense mascaretes i al gener, una setmana abans de l’inici de la Lliga. Simultàniament, a les quatre territorials, aquest diumenge a les 9:30 del matí arrenca una de les competicions més emblemàtiques del territori català.

L’Hospitalet de Llobregat, Bellcaire d’Urgell, Montblanc i Olot són les quatre seus que ni més ni menys 282 equips i més de 1200 esportistes es trobaran per decidir els equips que es classificaran per a la final de la Copa Catalana que tindrà lloc el dia 30 d’abril. Amb aquests números a la mà, són gairebé més de 100 equips de més respecte l’any passat i se supera els 277 equips del 2020, edició d’abans de la pandèmia.

 

En concret, dues territorials fan rècord històric d’inscripcions: a la Territorial de Tarragona amb 53 equips per primera vegada superen el mig centenar i a la Territorial de Girona amb 44 inscrits se supera de llarg el rècord de 32 inscrits del 2019 jugat precisament també a Olot. A la Territorial de Barcelona amb 149 equips i a la Territorial de Lleida amb 36 equips s’acosten a les xifres més altes històriques de participació.

Ara els corresponents equips arbitrals i clubs organitzadors estan treballant per tenir apunt tot pel proper diumenge. Esperem que no hi hagi cap incidència, que tothom jugui amb esportivitat, i que donada el volum de participació que es pugui desenvolupar els diferents campionats amb normalitat.

Per l’Hospitalet de Llobregat, Bellcaire d’Urgell, Montblanc i Olot serà una festa dels escacs.

Arrenca la Temporada 2023!