Primer de tot, desitgem que estigueu bé, tant vosaltres com les vostres persones properes. Us fem arribar informació important que ha publicat la Federació Espanyola referent a competicions i formació en els propers mesos:

  • CTA-02 Comunicat d'ajornament de l'examen d'Àrbitre Nacional previst inicialment per juny. Encara no han confirmat nova data, previsiblement al juliol.
  • CTA-03 Segona convocatòria de curs d'Àrbitre Nacional: es convoca un curs online al mes de juny dirigit a Àrbitres Autonòmics. En aquesta situació d'excepcionalitat que vivim, s'accepta no tenir prèviament una norma d'AN.
  • Circular 13/2020 Estimació de calendari esportiu 2020 amb noves dates per als Campionats Estatals d'Edats, Absolut i altres i previsions per als torneigs "Tiendas de la Estación", que a Catalunya estaven inicialment previstos per abril.
  • Circular 14/2020 Seminari online vàlid per norma d'Àrbitre FIDE, dirigit a Àrbitres Nacionals, del 17 al 21 de juny.

Per altra banda, comentar-vos que a la pàgina web de la Comissió d'Àrbitres de la FIDE està disponible la versió 2020 del Manual de l'Àrbitre https://arbiters.fide.com/images/stories/downloads/2020/ARB_Manual_2020.pdf i també està preparada la traducció al castellà, pendent d'aprovació al proper seminari d'àrbitres de la FEDA. Justament ara farà un any del seminari que es va celebrar a Santa Susanna.