REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST, l'acta del partit de la Lliga Catalana, entre els equips de Mollet i Barcelona de la Divisió d’Honor darrera ronda del Campionat.

VIST, la denúncia del C.E. Mollet, amb motiu de què el Barcelona havia alineat diferents jugadors, no alineables.

VIST, les al·legacions del C.E. Barcelona.

ANTECEDENTS

El Club d’Escacs Barcelona havia contactat amb la Federació per avisar que, per diferents motius, no disposaven de prou jugadors alineables per a la darrera ronda de la Lliga Catalana.

ATÈS, el Reglament de la Lliga Catalana de la FCE:

Art. 11.10 A la categoria de Divisió d’Honor s’hauran d’alinear en els 9 primers escaquers, 9 jugadors del llistat de forces de Divisió d’Honor (plantell de 17). El tauler número 10 dels partits dels equips de Divisió d’Honor serà de lliure elecció del club, entre els jugadors/res que figurin a la llista d’ordre de forces completa del club.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit al primer equip del Club d’Escacs Barcelona, per alineació indeguda.
  2. El resultat del partit queda de la següent manera: Mollet 10 - Barcelona 0.
  3. Les partides comptaran per Elo amb el resultat real.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 01 d’abril de 2019