REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST, l'acta del partit de la Lliga Catalana, entre els equips Barcelona C i Lloret DE LA FINAL DE PRIMERA PROVINCIAL 2019.

VIST, la reclamació del Lloret que al·leguen alineació indeguda del Barcelona C.

VIST, les al·legacions del Barcelona.

ATÈS, Que el jugador I.M., havia estat alineada en més rondes a equips de superior categoria a la que era titular, durant la fase regular de la present temporada i per tant, no podia ser alineada per jugar les Fases Finals a l’equip C del Barcelona.

ATÈS, el Reglament de la Lliga Catalana de la FCE:

12.1...“un esportista, per jugar les Fases Eliminatòries (Play-offs) i les Finals Catalanes per determinar el Campió de Catalunya de cada categoria amb un "equip X",  caldrà que el total de partides alineat amb equips de categoria superior a "l'Equip X" (durant la fase regular) no sigui superior al total de rondes que ha estat alineat aquella temporada durant la fase regular a "l'Equip X" més les que ha jugat en categories inferiors a l'equip X.”... 

12.6 Qualsevol infracció d’aquest apartat serà considerada Alineació Indeguda.

La sanció per alineació indeguda serà la pèrdua del punt global del matx, encara que no hi hagi intencionalitat o mala fe.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit al Barcelona C, per alineació indeguda.
  2. El resultat del partit serà Barcelona C 0 - Lloret 8.
  3. Les partides comptaran per Elo amb el resultat real.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 01 d’abril de 2019