Segueix la batalla.

Una altra ronda acabada i aquest cop amb la sorpresa a la tercera taula: el jugador francès GM Jules Moussard (C.E. Barcelona) va perdre davant del jugador d’Aragó Daniel Romero (Palacio de  Pioneros) en una partida d’atac, tal i com la va comentar l’Alfons Jerez i el Benjamin Mela en el canal de Twitch de la Federació que podeu seguir cada dia.  (https://m.twitch.tv/federaciocatalanadescacs). A més, podeu visualitzar el resum de la partida que ha fet el MI Mela en el següent enllaç: https://youtu.be/fWdFjeIUMco

Jugada important de la partida Moussard-Romero.

Una altra partida interessant va ser la del MI Tomas Sosa (Mollet) contra el CM del Castelldefels, Andreu Blasco, on el jugador de negres tenia avantatge durant la partida, i, tot i que en el final tenia dama contra torre, van fer taules.

Posicó final de la partida Sosa-Blasco.

Avui 3a ronda amb la majoria de titulats a les primeres taules.

Emparellaments 3a ronda Ciutat de Barcelona

Pel que fa el grup B del Ciutat de Barcelona, no va haver moltes sorpreses, però sí alguns participants subs-16 que van esgarrapar taules, com el Javier Montero (Pallejà) o el Jensen Broadbent (Cornellà) i, fins i tot, el punt sencer, com el jugador indi sub-14 Chopra Manmay. 

En el Campionat Absolut de Catalunya Individual, el GM del Barcelona, Hipólito Asís, va guanyar, amb les peces negres, al GM Daniel Alsina (Barberà) aconseguint el lideratge en solitari. A la partida, l’Hipólito Asís va entregar un peó per arribar a una posició molt oberta on la seva parella d’alfils era molt bona, tot el contrari que el rei del Daniel Alsina. 

 

A la classificació provisional, el GM Viktor Moskalenko (Colon Sabadell Chessy), el MI Pere Garriga (Mollet) i Daniel Garcia (Colon Sabadell Chessy) segueixen a Asís a mig punt. Destacar que el MF Daniel Garcia va fer taules contra el GM Miguel Muñoz (Lira Vendrellenca) després d’una partida ràpida i amb molts canvis, arribant a un final on no van voler arriscar cap dels dos. La resta de jugadors porten 1 punt, a excepció del MI Lázaro Lorenzo (Colon Sabadell Chessy) i del MF Francesc Xavier Farran (Tarragona) que de ben segur s’estrenaran aviat.

Classificació provisional Absolut de Catalunya

Les partides de l’Absolut com les del Ciutat de Barcelona es poden seguir en directe a través del web de la Federació: http://escacs.cat/directe/2021/ciutat/ i de chess24. També es poden consultar les partides jugades de les rondes anteriors.

Agrair la col.laboració de la fotogràfa oficial del torneig, la Lourdes Porta, per les fotos que anem recollint i que podeu consultar a l’enllaç: https://cutt.ly/wQ2CywC