El líder es manté en tots dos torneigs.

El GM Aram Hakobyan (Armenia), tot i fer taules, es manté líder en solitari a mig punt de l’únic perseguidor que va guanyar la ronda d’ahir, el GM rus Daniil Yuffa, contra César Alcalá (Barcelona). 

Tauler número 1: Lopez (Barberà) - Hakobyan (Armènia)

El grup següent, format per 10 jugadors, estan a 1 punt del líder. En aquest grup trobem als GM Jose Manuel López (Barberà), Fernando Peralta (Valls) i Jules Moussard (Barcelona). També hi ha l’irlandès MF Tom O’Gorman que va jugar una partida molt bona contra el GM indi Aravindh arribant a un final guanyat, però l’indi va demostrar el seu elo trobant una repetició miraculosa per poder acabar fent taules.

Després de la jugada 50.-Tc6 el negre fa una combinació de repetició aconseguint taules. Sabeu quina és?

La solució al diagrama anterior podeu trobar-la a l’enllaç de les partides del torneig: https://escacs.cat/directe/2021/ciutat/ Us convidem a visualitzar tota la partida i les jugades durant el torneig. A més, cada tarda, podeu seguir els comentaris en directe dels MI Benjamin Mela i Alfons Jerez: https://www.twitch.tv/federaciocatalanadescacs

Resultats Ronda 7 Grup A

 

En el grup B, el Pol Ortiz (Figueres) segueix endavant i es posa líder en solitari a mig punt del grup que l’estalona: el madrileny Rafael Pujante, l’indi Chopra Manmay, German Walter (Sant Adrià) i Albert Gutierrez (Espiga de les Corts). 

 

Partida Pol Ortiz (Figueres) - Adrian Garcia (Jake) 

 

Resultats Ronda 7 Grup B

Pel que fa a l’Absolut de Catalunya, res ha canviat de la classificació de la ronda anterior:  l’Hipólito Asís (Barcelona) segueix mantenint el mig punt de distància respecte el Daniel Garcia (Colon Sabadell Chessy) i el punt sencer sobre Miguel Muñoz (Valls) i Pere Garriga (Mollet). L’Asís, amb peces blanques, no va passar de les taules amb el Miguel Muñoz. Qui tampoc va poder passar de taules va ser a la partida Marc Narciso (Ateneu Colón) - Francesc Xavier Farran (Tarragona). La partida va ser molt interessant on tots dos jugadors atacaven al rei rival, però finalment van repetir jugades i firmar les taules. 

Hipólito Asís (Barcelona) es manté líder de l'Absolut de Catalunya. 

El Viktor Moskalenko (Colon Sabadell Chessy) va guanyar amb negres, la seva partida contra el Gerard Ayats (Barcelona) perquè va aconseguir dominar l’única columna oberta que hi havia en tot el tauler, introduir les seves peces per menjar-se els peons del flanc de dama i guanyar amb comoditat. 

Partida Ayats-Moskalenko 

L’altre jugador del Colon Sabadell Chessy, el MI Lázaro Lorenzo, que jugava contra el GM Daniel Alsina (Barberà), també amb negres, va guanyar. El MI va jugar molt agressiu, fins i tot, entregant un peó central per desenvolupament. El Daniel Alsina es va defensar  molt bé, però en un final de dames molt igualat, es va deixar un peó i la partida.

 

Resultats

Fotografies