CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT JORNADA 3

La primera jornada de la segona eliminatòria del Campionat s’ha caracteritzat per la igualtat absoluta en totes les partides.  

Hipólito Asís i Pere Garriga han jugat una Apertura Espanyola i després de canviar peces ha quedat un final de dames i alfils de diferent color complicat de guanyar.

Carles Diaz i Levan Aroshidze han jugat una Defensa Siciliana i han acordat taules en posició complexa, quan cap dels dos jugadors han volgut arriscar.

Miguel Muñoz i Marc Narciso han acordat taules en posició molt  igualada en una Defensa Francesa.

 La partida més llarga ha estat la disputada entre Jordi Fluvià i José Angel Guerra, que ha arribat a un final d’Alfil i Cavall contra Torre i Peó que cap dels dos jugadors han pogut decantar al seu favor.

Demà tot serà completament diferent ja que és jornada d’eliminacions.

 

 

Un cop disputada la segona jornada, passen ronda: José Angel Guerra, amb dues victòries davant Alexandre Pinsach; Hipòlit Asís amb un empat i una victòria contra Victor Plasencia; Miguel Muñoz amb punt i mig després de les taules d'avui contra Joan Trepat; Carles Diaz ha derrotat avui Jonathan Alonso i passa ronda; i Pere Garriga ha aconseguit guanyar el veterà GM, Alfonso Romero. Jordi Fluvià també fa punt i mig i davant del MC tarragoní Francesc Xavier Farran i jugarà la següent ronda. 

En aquest moment, 20, 50 h., s'estan disputant les partides de desempat de Narciso contra Gual i  Dani Garcia contra Levan Aroshidze. Les dues partides a ritme lent han finalitzat en taules. A la primera ronda de partides ràpides agafa avantatge Gual i Aroshidze amb victòries sobre Narciso i Dani Garica repectivament. Finalment passen ronda Narciso i Aroshidze.