Aquest cap de setmana es va fer la tercera i darrera concentració d'Escacs Base de la temporada. Aquest cop es va anar a una Casa de Colònies a Oliola, comarca de La Noguera

Aquesta concentració és la prèvia als Campionats d'Espanya i a més de tots els nens que estan fent classes durant l'any, hi estaven convidats tots els que aniran a Salobreña. Hi varen participar 55 nens i nenes des de SUB-8 a SUB-18. Degut a la gran participació, es feren 5 grups per categories i els més grans, els SUB-14 i el grup de SUB-16/SUB-18, feren les classes en un alberg de Ponts on habitualment hi fa classes el club de la localitat. Un agraïment a tots els pares que feren de taxistes per portar amunt i avall els esportistes, ja que Ponts està a 3km d'Oliola on estàvem allotjats. També agraïts al responsable de la casa l'Era d'Oliola que amb la seva furgoneta ens ajudà al trasllat.

Com en les altres concentracions es va comptar amb dos monitors de lleure que varen fer jocs i estigueren amb els nens durant les hores d'esbarjo entre classes i després de sopar. També varen poder gaudir del camp de futbol i de la piscina de la Casa.

Molta sort a tothom a Salobreña.