El passat cap de setmana, el 12 i 13 de juny, es va celebrar la concentració a l'Alberg Alster, a la localitat de L'Hospitalet de l'Infant. Aquesta concentració va aplegar un total de 53 esportistes de totes les categories, la major part d'ells participants al Campionat d'Espanya d'edats que se celebrarà durant els mesos de juny i juliol, depenent de la categoria. Els grups tenien diferent número d’alumnes sent el més nombrós el de sub-10 amb 16 alumnes. A les categories més baixes el número d’alumnes és més alt, mentre que a les categories dels més grans és al contrari.

Foto dels participants i entrenadors a la concentració.

Atesa la situació sanitària, els entrenadors van tenir el mateix grup d’alumnes per a tota la concentració per poder conèixer-se abans del Campionat estatal. Els entrenadors van ser el MC Daniel Leiro (sub-8), GM José Angel Guerra (sub-10), MI Lázaro Lorenzo (sub-12), GM Josep Oms (sub-14), GM José González (sub-16) i GM Àlvar Alonso (sub-18). 

L’horari estava establert per començar a les 10:00 hores i es va començar amb puntualitat. Durant les pauses, es distreien amb una pilota, jugant a ping-pong o xerrant, però a l’ombra, ja que tot i fer un bon dia, feia calor. A mitja tarda, es va preparar el berenar per a tots, alumnes i pares que estaven per allà. A la nit, es donava l’opció de quedar-se a dormir a l’alberg o bé, marxar i tornar al dia següent als entrenaments. 

L’última hora d’entrenament es van jugar torneigs de ràpides, cadascú amb el seu grup, a excepció del grup sub-16 i sub-18, ja que el número d’alumnes era baix. En aquesta categoria es va imposar el César Alcalá (Barcelona) després d’una partida de desempat contra la jugadora Joana Ros (Sant Boi).

Desempat entre la Joana Ros (Sant Boi) i César Alcalá (Barcelona). 

Pel que fa a la resta de categories, els podis van ser per en Pau Bru (Ateneu Colon) com a campió, seguit del Joan Villa (Peona i peó) i Naoki Jimenez (Ateneu Colon) per a la categoria sub-8.

Foto de la sala sub-8. 

A la sub-10 el campió va ser Adrià Perez (Tona-Crema), seguit del Pol Faixedas (Fornells) i el Gerard Tallada (Amposta). 

Foto del grup de sub-10 amb els tres primers en primer terme. D'esquerra a dreta: Adrià Perez (Tona-Crema), Pol Faixedas (Fornells) i Gerard Tallada (Amposta). 

Pel que fa a la categoria sub-12, la Martina Lázaro (Sitges), el Guillem Jové (Ateneu  Colon) i  en Pau Manel Prada (Societat Coral Colon) van empatar a 8.5 punts.

Foto de la sala de sub-12.

A la categoria sub-14, quan van finalitzar la 7a ronda, a falta de finalitzar el torneig, l’Alexander Domene (Salauris) portava 6.5 punts. A l’anar líder en solitari és el campió de la categoria.

Foto de la sala sub-14.

 

Àlbum de fotografies