26 esportistes van participar en aquesta concentració

El cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig es va organitzar la segona concentració del curs 2021-22 a l’Alberg Aster de L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona. Van participar 26 esportistes de tota Catalunya i de totes les categories, de sub-8 a sub-18.

 

 

El reportatge que va fer la TVVandellós.

Les concentracions es basen en entrenaments amb entrenadors de la FCE durant el dissabte i diumenge mig matí, ja que abans d’anar a dinar es fa un torneig de ràpides entre els grups creats. També es compagina amb estones de lleure on els alumnes juguen a futbol, corren o, fins i tot, a ping-pong. En aquesta es va poder comptar amb els GM Jordi Magem, com a director tècnic, i amb els GM José González, Josep Oms i Viktor Moskalenko com els entrenadors que impartien les classes.

Foto de grup, alumnes i entrenadors de la concentració.

En aquesta trobada, els campions de les ràpides han estat en Gerard Añó (Valls), Joan Villa (Peona i peó), l’Oriol Roure (Mollerussa), i Andrés Pérez (Amposta).

D'esquerra a dreta: Andrés Pérez, Joan Villa, Gerard Añó i Oriol Roure. 

Agraïment a l'Alberg Aster per la seva hospitalitat i tracte i al club d'Escacs de L'Hospitalet de l'Infant per la seva col.laboració.

Fotografies