A falta d'una ronda per finalitzar el Campionat de Catalunya d'Edats a la categoria sub-18, Gerard Ayats, del Club d'Escacs Llinars, és el nou Campió, ja que cap dels seus adversaris el pot atrapar a la classificació final. Li segueixen Jaume Ros (Sant Boi) amb 6 punts, i amb 5,5 punts: Albert Castillo (Vila Olímpica), Xavier Marzo (Ateneu Colon), i Jaume Rovira (Gerunda).

A la categoria sub-16, tres jugadors encapçalen la classificació: Guerau Masagué (Lleida), Biel Horta (Gerunda) i Abel Lázaro (Olot).

A la categoria sub-14, Carles Martin (Pallejà) es destaca de la resta amb 7 punts, amb segona posició es troba Jan Travesset (Sant Andreu), que ahir va perdre, quan anava líder amb mig punt d'avantatge sobre la resta de jugadors.

A la categoria sub-12, Victor Moreno (Tres Peons) és el primer classificat amb 7 punts, seguit de Roger Bernadó (Sabadell) i Pol Creixans (La Lira).

A la categoria sub-10, Daniel Salinas (Sabadell) va líder amb 7,5 punts, seguit de Pol Ortiz (Tres Peons) i Albert Fernandez (Cerdanyola Vallès).

En aquests moments s'estan disputant les partides de la darrera ronda del Campionat de Catalunya, tant d'Edats com Absolut i al migdia ja tindrem les classificacions definitives.