La Territorial de Girona ha organitzat un any més el campionat de veterans. Però molts dels participants, així com amics i companys, recordem encara el fatídic final de l'edició passada en què ens va deixar l'estimat Sergi González Vericat. 

Així i tot, un canvi d'ubicació, la gentil col·laboració del Club Escacs Sant Gregori amb en Rafael Garcia al capdavant, ens han brindat una excel·lent sala de joc a la Sala 1 d'Octubre de Sant Gregori. Amb aquestes que el campionat ha comptat un rècord de participació amb 32 gironins inscrits.

 

 

El campió de veterans de més de 65 anys ha estat en Felipe Tosan (Palafrugell) que alhora ha estat segon a la classificació general amb 4,5 punts. En Jordi Balagué (Olot) ha estat segon en aquesta categoria i cinqué a la general. I tanca en tercer lloc el podi en Juli Zamora (Banyoles) també amb 4 punts i sisé a la general.

 

 

Pel que fa a la categoria de més gran de 50 anys, el Mestre Fide Carlos Salgado (Platja d'Aro) s'alça per primer cop com a campió de veterans de Girona de la categoria S50, i que a més amb 6 punts ha estat campió invecte del torneig. Completa el podi a la categoria S50 en segon lloc l'Antoni Foix (Sant Gregori) amb 4,5 punts i tercer a la classificació general, i el Mestre Català Lluís Parals (Montgrí) amb 4 punts i quart a la general.

 

En finalitzar el Campionat de Veterans, que ha durat sis dimarts, s'ha fet l'entrega dels trofeus acompanyat amb el delegat territorial Jordi Díaz.