Un any més tornem a engegar el circuit Tots els nens Juguem 2024 !!

Gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana d'Escacs, els clubs de Lleida i la iniciativa del delegat, en Josep Brunet, i organitzador i àrbitre, Israel Campos, estem tirant endavant aquest projecte de promocionar els escacs per als nens i nenes.

La primera jornada va ser el dia 17 de febrer a Ponts, on van participar 56 nens i nenes de diferents edats. El campió del torneig va ser el jove jugador del club escacs Mollerussa, Jordi Llobet, en la categoria sub-16/14 el millor jugador va ser l'Oscar Oniani, en la sub-12 Guim Ricard i en la sub-8 Iria Prieto.

La segona jornada va ser el dia 23 de març a Bellcaire d'Urgell amb 26 esportistes. Va ser una jornada molt disputada. Finalment, el campió va ser el jugador del Club Escacs Tàrrega, Adrià Laviña. En la categoria sub-16/14 el guanyador va ser Joan Marc Cuenca, mentre que a la sub-12 Martí Rodríguez. A les categories més petites, la sub-10 va ser l'Aleix Rodríguez i a sub-8 Adrià Moreno.

La tercera jornada es va organitzar a Balaguer, el 27 d'abril, on van participar 50 participants. Va quedar campió de sub-14/16 el Biel Solana, del Club Escacs Lleida.  A la categoria sub-12 va ser el Guim Ricard, a sub-10 l'Adrià Laviña i a sub-8 el Pol Solana.

La quarta jornada va ser a Vallfogona de Balaguer, coincidint amb la Festa Major del poble. Va estar molt animada. Tots els esportistes i acompanyants que van voler van poder pujar als inflables i gaudir d'una jornada d'escacs. Hi varen participar 38 nens i nenes al torneig. El campió va ser el sub-10 Julià March del Club Escacs Ponts. A la resta de categories van ser els millors: a sub-14/16 el Joan Marc Cuenca, a sub-12 Guim Ricard i a sub-8 Jordi Cortiella. En definitiva, una gran jornada escacs.

La darrera jornada va ser en un poble enigmàtic, a Tiurana, que té unes vistes precioses i on ens van convidar a poder anar a les piscines. Hi van participar aquí 24 participants. El campió sub-14/16 va ser el Xavier Asin, a sub-12 l'Arnau Boldu, a sub-10 l'Adrià Laviña i a sub-8 el Pere Bonjorn.

La veritat és que hi ha hagut força participació en tots els tornejos. Són unes jornades carregades d'il·lusió, amics, derrotes, victòries, i on els nens i nenes gaudeixen. Es tracta doncs que els agradin els escacs!!!