Aquest dissabte, 15 de novembre, es va iniciar la 2a edició a les Terres de l'Ebre del campionat per equips sub-12 de promoció. A Sant Carles de la Ràpita es van jugar les dues primeres rondes amb els següents equips: Masdenverge, Peó Vuit A, Peó Vuit B, La Ràpita, Amposta A i Amposta B.

Vista dels matxs entre l'Amposta A - La Ràpita i el Peó Vuit A - Peó Vuit B

Els resultats de la ronda 1 van ser els següents:

Masdenverge

4 - 0

Amposta B

Peó Vuit A

4 - 0

Peó Vuit B

Amposta A

2 - 2

La Ràpita

 

Matx entre el Masdenverge - Amposta B

El Masdenverge i el Peó Vuit A van imposar-se amb solvència en els seus matx. Donat que van ser els millors equips en l’anterior edició, es postulen com els favorits en la fase de les Terres de l’Ebre. Curiosament l’Amposta A i la Ràpita van repetir el resultat de l’any passat: un empat a 2.

Els resultats de la ronda 2 van ser els següents:

Amposta A

2 - 2

Amposta B

La Ràpita

0 - 4

Peó Vuit A

Peó Vuit B

1 - 3

Masdenverge

 

Matx entre l'Amposta A - Amposta B

 

En les dues primeres rondes s’han disputat els matx entre els equips d’un mateix club. Els dos equips ampostins van firmar un empat mentre que el Peó Vuit A i el Masdenverge van guanyar a la Ràpita i al Peó Vuit B.

Sobre aquest darrer equip, l’equip B de Roquetes, s’ha d’emfatitzar la seva participació ja que està format per xiquets i xiquetes del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) "Lo Carrilet" de Tortosa, els quals disputen per primera vegada una competició federada i de partides lentes. Destacar que el jugador d’aquest equip, Pedro C., tot i que fins ara només havia disputat torneig estiuencs de partides ràpides, va guanyar el primer punt per al seu equip.

 El jugador Pedro C. (Peó Vuit B) després de finalitzar la seva partida amb escac mat; el jove jugador va disputar totes les partides amb la seva gorra de la sort

 

La 3a i 4a ronda es disputaran a Roquetes el 29 de novembre.