Durant el cap del setmana del 30 de juny i 1 i 2 de juliol, s'ha jugat al poliesportiu de Masdenverge el VI IRT d'escacs MASDENVERGE T.E.

Un total de 97 jugadors, vinguts del nostre territori, d'arreu de Catalunya, d'Aragó, de País Valencià, etc. han disputat un interessant torneig d'escacs. La competició, que dura dos dies i mig, ha estat realment intensa i molt disputada fins a la darrera ronda, com en tots els anys anteriors.

Durant les set rondes que configuren la competició, tots els jugadors del nostre territori tenen l'oportunitat de poder jugar un torneig d'escacs de bon nivell, al bell mig de les nostres comarques i a un indret força tranquil, el pavelló poliesportiu de Masdenverge, on, els jugadors, a més de jugar als escacs, poden anar a la piscina i gaudir de les diverses instal·lacions esportives. Per als acompanyants, s'organitzen visites guiades al parc natural del Delta de l'Ebre i tot el seu entorn.

Aquest torneig destaca per la nombrosa participació de jugadors joves, ja que més de la meitat dels jugadors federats no arribaven als 18 anys. Les joves promeses dels nostres clubs tenen l'oportunitat de poder créixer i progressar més ràpidament, sense haver de sortir a fora; tot un regal.

El guanyador del IRT MASDENVERGE TE 2017 ha estat el jove castellonenc, del club d'escacs Circulo Mercantil de Castelló, Miguel Jordan Martínez, qui ha sumat un total de 6,5 punts de 7 possibles. Com a segon classificat, ha quedat Miguel Angel Fernández, del Reus Deportiu; i en 3er lloc, David Lorca, del CE Cardona. Com a campió local tenim en Joan Buch; i la primera dona ha estat la jove de Castelló Silvia Doñate. En les categories de trams, han quedat primers de les seves categories: Ismael Molano del Montornès, German Benaiges del Peó Vuit, Jorge Garcia del Sabiñánigo i Arnau Fosch del CE Masdenverge.

En les categories de menors, han estat premiats: en sub-8, Alejandro Sánchez, d'Amposta; Jana Romeu, de Torredembarra; David Doñate, de Castelló: Nicolàs Bellón, del Vila- real; Armand López, de Lleida; Adrian Fariñas, de Saragossa; i Xavi Aloy, d'Amposta.

En la categoria de veterans, el guanyador ha estat Josep Sánchez del CE Amposta.

Destaquem, un any més, la gran esportivitat per part de tothom, el bon nivell mostrat i l'empenta amb què pugen els joves valors.

Les autoritats presents a l'acte van agrair la bona participació al VI IRT, animant el CE Masdenverge, com a organitzador d'aquest esdeveniment, a continuar amb aquesta  feina perquè, en futures edicions, es pugui repetir aquest nivell de joc i esportivitat.