Lamentem informar de la defunció del president de la Unió Escacs Cambrils, el Joan Caba Torra (1988).

Format al Club Escacs Mollerussa però de jove ja va formar part del club cambrilenc. La temporada 2015-2016 va assumir les tasques de president del club, rellevant a Manel Tuduri.

 


Joan Caba va rellançar l'escola del club i va organitzar nombrosos torneigs de ritme ràpid i actiu. També va col·laborar organitzant diferents proves de la delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Escacs. El seu club va assolir diferents ascensos a segona divisió i bons resultats a la Copa Tarragona que li van valdre a la Unió Escacs Cambrils diverses participacions a finals de la Copa Catalana d'escacs. Va col·laborar també amb la formació de la Unió Escacs Alcover.


Des d'avui a les 20:00 i demà tot el matí a la Sala de vetlles del tanatori municipal de Reus, "Serveis Funeraris Reus i Baix Camp". La cerimònia serà a les 15:30 al mateix tanatori.


Els seus companys escaquistes del UE Cambrils, els clubs de la demarcació, la delegació de Tarragona i la Federació Catalana d'Escacs dóna el condol a la família.

Al cel sia.