La Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats de la Territorial de Tarragona ha finalitzat amb nous campions. La prova s'ha estat jugant en tres dissabtes, a doble ronda per setmana, del 4 de març al 18 de març. La competició de la Territorial de Tarragona sub14 i sub16 s'ha disputat a Salou les tres jornades.
 
A la categoria Sub14, en Nil Tortajada (Cerap Riudoms) ha estat el campió invicte amb 5,5 punts de 6 partides jugades. Completen el podi la Júlia Miró (Amposta) amb 5 punts i en tercer lloc l'Alexander Carlo Reimer (Lira Vendrellenca) amb 4,5 punts. En total hi han participat en aquesta categoria 26 esportistes.
 
Pel que fa a la categoria Sub16, hi ha hagut emoció fins al final on el campió i la resta de podi s'ha decidit pels desempats. Així, l'Alexander Domene (Salauris) ha estat campió amb 5 punts i per millor desempat, en segon lloc l'Unai Bergaretxe (Cerap Riudoms) i en tercer lloc en Ruben Vinuesa (Salauris) amb 4 punts i millor desempat. En aquesta categoria hi ha participat 20 esportistes.
 

 

 

A l'acta d'entrega de premis hi ha estat present el vice-president de la Federació Catalana d'Escacs en Ramon Chalmeta.

Els millors esportistes d'aquesta participaran a la Final del Campionat de Catalunya d'Edats que tindrà lloc a Cambrils per setmana santa.