Publicació de l'acta de l'Assemblea General de Clubs celebrada el dia 19 d'octubre a Barcelona.

Barcelona, 19 d’octubre de 2013

Al local Social de la Federació Catalana d’Escacs, carrer Sant Adrià, 20 de Barcelona, després d'haver estat legalment convocada d'acord amb els actuals estatuts de la Federació Catalana d’Escacs, en segona convocatòria, s'ha celebrat la sessió corresponent a l'Assemblea General Extraordinària de Clubs, amb el contingut de la qual s'aixeca la següent acta.

Hora                :           10,00 hores

Lloc                 :           Local social de la Federació Catalana d’Escacs

Membres assistents els senyors: Jaume Grau (Cerdanyola Vallès), Jordi Morcillo (Catalunya), Josep Chalmeta (Sant Boi), Amadeu Heredia (Foment), Joan Miranda (Barberà), Arturo Vidarte (Montcada), Pep Melendres (Peona i Peó), Félix Romero (Sant Andreu), Miguel Ángel Murillo (Sant Joan Despí), Eduard Arilla (Sant Martí), Joan Emili Cabello (Tres Peons), Pere Casajuana (Barcelona UGA), Jaume Bosch (ONCE), Frederic Andreu (Congrés), Abel Segura (Escola Escacs de Barcelona), Pablo Díaz-Flores (Badalona), Elias Muratet (Banyoles), Carlos P. Fernández (Cadena), Albert Pueyo (Colònia Güell), Nicolàs Plaza (Cornellà), Ramir Artigas (Espiga de les Corts), Josep Garcia (La Lira), Pere Reginaldo (Colón Sabadell), Manel Triquell (Sant Josep de Badalona), Xavier Masclans (Vall d’en Tenes), Jaume Parramon (Vallfogona), Salvador Carranza (Centro Aragonés), Joan Lorda (Ateneu Colón), Ramon Capelles (Avinyó), Beti Alfonso (La Colmena), Joan Nadal (Gerunda), Jordi Herms (Granollers-Canovelles), Jordi Folk (Hortenc), Danil Shatko (Hospitalet), Xavier Jiménez (Jake), Marta Amigó (L’Espluga de Francolí), Joan Gensana (Lleida), Jordi Bascuñana (Martorell), Jaume Ribera (Mollerussa), Marçal Abadia (Mollet), Joan Barnet (Olesa), Pere Alegre (Pallejà), Sergio de las Heras (Prat), Xavier Vilasaró (Ripollet), Matias Mingo (Sant Feliu), Francesc Solà (Sant Coloma de Queralt), Josep Flores (Terrassa), Josep Ràfols (Vilafranca).

Assistents membres de Junta Directiva de la FCE els senyors: Antoni Ayza, Víctor Pont, Jordi Parayre, Jordi Capellades, Josep M. Camell, Davide Vega, Marta Amigó, Carla Marin i Antoni López com a Gerent.

O R D R E  D E L  D I A

INFORME DEL PRESIDENT
Nomenament de dos interventors per a l’aprovació de l’acta de l’assemblea.

    1. Aprovació, si s’escau, del calendari esportiu corresponent al 2014.
    2. Proposta de la Junta Directiva: Separació de llicència Catalana i FEDA-FIDE.
    3. Aprovació, si s’escau, del projecte de pressupost corresponent al 2014.
    4. Elecció de nous càrrecs del Comitè de Competició.
    5. Propostes de la Junta Directiva de modificacions reglamentàries.
    6. Torn obert de paraula.

En el transcurs de la reunió s’efectuarà el sorteig de Divisió d’Honor i Primera Divisió.

NOMENAMENT DE DOS INTERVENTORS PER A L’APROVACIÓ DE L’ACTA DE L’ASSEMBLEA

Van ser nomenats com a interventors per a l’aprovació i signatura de l’acta de l’assemblea, els senyors: Josep Flores Vallcorba i Josep Garcia i Riera.

INFORME DEL PRESIDENT

Presidents i representants de clubs, benvinguts a l’Assemblea de la Federació Catalana d’Escacs.

Aquesta Assemblea la vam convocar al mati perquè vam rebre peticions de representants de clubs per fer-la al mati, perquè el dissabte a la tarda hi havia competicions que dificultaven la seva assistència. És veritat també que no és el millor horari per als clubs que venen de lluny, en tot cas, la Junta Directiva de la FCE valorarem les diferents posicions i farem una enquesta als clubs per veure quin és el millor horari per a properes assemblees.

La Federació Catalana ha de decidir en aquesta assemblea si volem fer un canvi de model de competicions per afrontar millor la crisi econòmica que patim.

He d’anunciar en primer lloc que la Generalitat ens ha comunicat que la subvenció per al 2013 no serà de 106.000 euros com ens havien anunciat reiteradament, si no que finalment només ens donaran 89.000 euros.

Al pressupost que presentem per al 2014 a l’Assemblea, havíem previst repetir la quantitat que ens havien fixat com a subvenció per al 2013. Ara ja sabem que això serà inviable i que, com a molt, podem pressupostar la quantitat que tenim concedida per al 2013, és a dir els 89.000 euros.

Això ens obliga a esmenar la proposta de pressupost i quan arribem a aquest punt farem les propostes que ens semblen més raonables per quadrar el pressupost.

M’agradaria fer una reflexió sobre el punt en el que ens trobem, la nostra dependència dels ajuts públics s’ha reduït considerablement prop del 40% fa quatre anys, a només aproximadament un 15% en el pressupost que presentem a aquesta assemblea. Que baixin les ajudes és una molt mala noticia, però en aquests moments ja podem assegurar que la pervivència de la Federació no dependrà dels ajuts públics.

De fet, hem retrocedit 10 anys en el nivell d’ajudes públiques, al 2003 primer any amb mandat d’aquesta junta la subvenció de la Generalitat era de prop de 60.000 euros si apliquéssim la inflació estaríem a nivells similars.

Sembla clar que si la situació econòmica no fa un canvi brusc a millor, cada cop més haurem de ser autosuficients i pagar amb les quotes els serveis que presta la Federació a clubs i jugadors.

Suposo que tots heu llegit el comunicat que vam fer, referent a la separació de llicències. El teniu a la documentació de l’Assemblea.

La FEDA no només va augmentar el preu de les llicències, si no que a més, va disminuir dràsticament els diners que retornaven a les Federacions autonòmiques a través del conveni.

La FCE també havíem d’augmentar el preu de les llicències si volíem mantenir els serveis que prestem en aquests moments i a la vegada sabíem que els clubs tampoc estan passant per la millor situació econòmica. Per això hem plantejat aquesta solució, fer voluntària i pagar apart la llicència FEDA. Pensem que a la gran majoria de jugadors no els caldrà tenir elo FIDE per jugar a Catalunya.

Aquest debat, que farem en el corresponent punt de l’Assemblea, no és un debat identitari, no ens equivoquem, és un debat econòmic. La nostra voluntat de pertànyer quant sigui possible a la FIDE, ja la vam aprovar en una Assemblea. Mentrestant continuarem sent membres de la FEDA i el que volem és tenir una bona relació amb aquesta institució, però no podem quedar indiferents quant es prenen mesures que posen en perill la nostra economia.

Hem de respondre i ho fem des de la legalitat, la separació de llicències no és un invent de la FCE, és el sistema normal a la majoria d’esports.

Estem preparant una modificació del reglament d’avaluació catalana per millorar el sistema d’elo català i corregir algunes desviacions. L’estudi està molt avançat i crec que estarem en disposició de posar-lo a consideració de la propera Assemblea.

No em vull estendre en aquestes qüestions perquè segur que podrem debatre aquests temes en els diferents punts de l’ordre del dia d’aquesta Assemblea.

Volem comunicar també que el pla d’introducció dels escacs com eina educativa a les escoles va endavant i si l’any passat es va implementar a 10 escoles, aquest any tindrem 10 escoles fent segon curs, i 132 escoles fent primer curs.

En el conveni signat aquest any, a més de la Federació i de la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, també hi participen les Universitats de Girona i Lleida. La Universitat de Girona va realitzar uns tests als nens que van participar al programa l’anterior curs i a nens que no el van fer per comparar els resultats.

Aquest informe es publicarà properament al web de la Federació, però ja us puc avançar que els resultats són molt satisfactoris i que de ben segur reafirmarà a la Conselleria en la idea d’estendre l’experiència a tot el territori.

Per part de la Federació estan pilotant el pla el Josep Serra i la Marta Amigó, als que vull agrair l’excel·lent feina que estan fent.

L’Elias Muratet ha deixat de ser membre de la Junta Directiva i delegat a Girona, aquesta tasca la portarà a terme a partir d’ara el Josep Serra, que coordinarà l’equip de persones que està portant la Delegació.

Volem agrair la feina de tots els clubs organitzadors de tornejos a Catalunya, ja que en una situació de dificultats econòmiques han mantingut una excel·lent oferta de competicions. Volem fer un esment especial per la seva transcendència i complexitat a tots els organitzadors del Circuit Català d’Oberts Internacionals.

Volem felicitar també a tots els clubs que han obtingut èxits esportius en els darrers mesos, al C.E. Barberà pel seu ascens a la Divisió d’Honor Espanyola i al C.E. Montcada per la seva victòria al Campionat de Catalunya de ràpides.

També volem felicitar públicament al jove Gran mestre peruà Jorge Cori guanyador de la darrera edició del Circuit Català, així com a la Gran Mestra catalana Olga Alexandrova pel seu Campionat d’Espanya femení, al Mestre internacional català Alexandre Pablo pel sots-campionat d’Espanya de veterans i a les tres medallistes catalanes al Campionat d’Espanya d’edats, Joana Ros, Laura Martin i Andrea Jausàs.

Respecte a les properes competicions, la propera setmana començarà una nova edició del Ciutat de Barcelona al Casino de Barcelona, una edició amb 8 jugadors per ajustar-nos als patrocinis que rebem, però que estem segurs tornarà a despertar l’ interès dels afeccionats. També anunciar que el Memorial García Ilundain del diumenge per primer cop es disputarà en dos grups i serà vàlid per elo català

Finalment deixeu-me tenir un record pel Josep Paredes que ens va deixar recentment, cada any ens deixen companys escaquistes, però crec que la figura del Josep Paredes, mereix que fem una menció especial en aquesta assemblea.

No vull allargar-me més perquè tenim un ordre del dia molt dens.

Gracies per la vostra atenció.

Proposta de la Junta Directiva: Separació de llicència Catalana i FEDA-FIDE

El president de la FCE, Toni Ayza, ha explicat els motius de la proposta, que són econòmics. La Federació no pot continuar finançant la llicència de la FEDA i per tant, per tal de no incrementar tant el cost de la llicència catalana es proposa que la tramitació de la llicència FEDA sigui voluntària.

En el torn obert de paraules s’ha dit el següent:

El Sr. Ricard Llerins, del C.E. Sant Martí, ha dit que la diferència entre la fitxa sense elo FIDE pel 2014 era de 8,5 € (38,5€- 30€) i no 10 €. L'Elo FIDE interessa només als jugadors actius que podien ser uns 1.500 jugadors, i que no és lògic que molts jugadors que es federen un sol cop i que ni arriben a saber què és l'Elo FIDE hagi de pagar sense fer-ne us. També ha dit que amb aquesta mesura podria baixar la mitja d’elo dels jugadors del grup A i seria complicat fer normes internacionals.   

El Sr. Elies Muratet ha dit que al seu club, el Banyoles, hi havia hagut un debat intern en el tema de separar els Elos, fent un esment en què el tema fonamental era que els organitzadors i jugadors s’acostumessin a que els Obert setmanals no valguessin per Elo FIDE, a diferència del que passa ara.

El Sr. Josep Flores, del C.E. Terrassa, ha dit que l'oferta que ens feia la FEDA de pagar 51.000 € l'any era un “robatori” i que tot i reconèixer que és difícil trobar patrocinadors privats calia buscar-ne. També ha dit que ell, quan va ser president, ja havia intentat en el seu moment integrar-se en la FIDE amb la mateixa contesta que ara i que el que calia fer era prescindir de la FEDA.

El Sr. Joan Miranda, del C.E. Barberà, ha preguntat si era possible que la FEDA ens tragués de la llista d'elo Fide a tots els catalans.

El Sr. Jordi Folk, de l'Ateneu Hortenc, ha demanat que volia saber com havia anat la negociació amb la FEDA en el tema que s’estava debatent.

El Sr. Pere Reginaldo, del C.E. Coral Colon, ha dit que estava d'acord en la separació d'elos, però que calien altres mesures per retocar el pressupost.

Ha pres la paraula el Sr. Davide Vega per dir que hi havia hagut una Assemblea de la FIDE feia poc, on s'havia aprovat la norma de què els jugadors que renunciessin a l'elo internacional, haurien d'ingressar 25 €, per tornar a aparèixer a la llista. Però la informació encara no estava disponible per verificar-la.

El Sr. Pere Reginaldo ha dit llavors que ell no pagaria la quota de l'elo FIDE de cap jugador i que la FEDA no exclouria els 5.000 jugadors catalans que no pagaran elo FIDE l'any proper perquè seria un carreró sense sortida.

El C.E. Congrès ha recomanat que els clubs es facin càrrec del pagament de la llicència catalana, però que siguin els jugadors els que paguin la llicència FIDE, en cas de què la vulguin.

El President de la Federació ha contestat els dubtes dels assembleistes:

-          El web de la FCE estarà habilitada perquè els clubs indiquin en cada llicència si volen pagar només la llicència catalana o també la llicència de la FEDA-FIDE.

-          El cost de la llicència FEDA-FIDE és de 10 €. Els jugadors que no tramitin llicència FEDA-FIDE i posteriorment vulguin tornar a tramitar-la és possible que hagin de pagar 25 €. Encara no se sap segur si aquesta quota està actualment aprovada.

-          Excloure jugadors de campionats no ho podrà fer la FEDA perquè seria il·legal, i es faria una queixa formal al Consejo Superior de Deportes.

-          El Campionat de Catalunya Absolut té un format molt bo, perquè s'hi poden classificar juvenils, noies, els primers classificats de les diferents Territorials i el primer classificat del Circuit Català.

-          Respecte als patrocinadors privats el Sr. Ayza ha contestat que en tenien el Grup Peralada que posa una quantitat important per organitzar el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

-          Las institucions públiques no tenen diners i no podran subvencionar com abans les Federacions. Caldrà que els jugadors es mentalitzin que hauran de pagar per estar federats.

-          Actualment hi ha 1.000 jugadors federats que tenen més de 2.100 punts de elo català i que aquests són els que possiblement els interessi mantenir l’elo FIDE, a més dels nens que juguin Campionats d'Espanya.

-          Els torneigs oficials de la FCE no valdrà per elo FIDE a excepció del Magistral Ciutat de Barcelona.

-          Es recomana que cap torneig de ronda setmanal i els grups del Circuit, que no siguin A, valguin per elo FIDE. En aquest sentit el Sr. Elias Muratet indica que hauria de ser un compromís dels clubs organitzadors de Torneigs setmanals que no valguin per elo FIDE.

Alguns clubs demanen que la Divisió d’Honor sí que hauria de valdre per elo FIDE. Per aquest motiu es posa a votació i la proposta es rebutjada per 27 vots en contra, 10 a favor i 9 abstencions.

Pel que fa a la proposta de separació de la llicència catalana de la de la FEDA és aprovat per 42 vots a favor, 2 en contra i 1 abstenció.

APROVACIÓ DEL CALENDARI ESPORTIU DEL 2014

La Final Copa Catalana, atès la bona acollida que va tenir la temporada passada, es disputarà el dia 27 d’abril, després de la Lliga que enguany acabarà abans de Setmana Santa per a totes les categories.

El Campionat Femení es tornarà a fer durant la Setmana Santa a continuació del Campionat d’Edats.

El Campionat Intergeneracional es tornarà a fer el dia 1 de maig, ja que s’ha recuperat la subvenció de l’Ajuntament de Barcelona.

El Circuit Català començarà a principis de maig (el dia 2 de maig) amb la incorporació definitiva del Torneig de Llucmajor disputat a Mallorca i finalitzarà el 21 de setembre.

La Final del Campionat de Catalunya de Veterans (del 17 al 25 de maig) es retarda una setmana i no coincidirà amb l’Absolut de Catalunya que es farà del 3 al 10 de maig.

La Festa Catalana continua a finals de Setembre (dia 28 de setembre), un cop disputat el Circuit Català.

El campionat per Equips d’Edats s’haurà de fer en un cap de setmana, l’11 i 12 d’octubre, ja que no hi ha cap pont de 3 dies.

La resta de Campionats: Magistral Ciutat de Barcelona- Casino i Memorial Garcia Ilundain mantenen les seves dates habituals.

En relació als Campionats Territorials Absoluts s’habiliten les dates del 5 d’octubre al 7 de desembre perquè cada Territori pugui escollir les que millor s’adaptin al seu calendari.

El calendari esportiu de la FCE corresponent a l’any 2014 va ser aprovat per 40 vots a favor i cap en contra.

APROVACIÓ DEL PROJECTE DE PRESSUPOST PER AL 2014

El tresorer de la FCE, Sr. Josep M. Camell, va fer un presentació del projecte de pressupost 2014. Va presentar un quadre de tendència històrica de les subvencions rebudes per part de la Generalitat, i del preu de les llicències. Aquesta tendència és clarament a la baixa. El retorn que va fer la FEDA el 2012 dels diners pagats per la FCE van ser de 17.866 €, mentre que l'any 2013 n'ha tornat només 5.566 €.

Concepte                         2014         2013         2012       2011         2010  

Cost Llicències FEDA     47.000,-     38.128,-   36.153,-   32.635,-   30.399,-

Ajudes FEDA                           0,-       5.566,-   17.866,-   16.221,-   15.852,-

Pagat a la FEDA             47.000,-     32.562,-   18.287,-   16.414,-   14.547,-

Subv. GENERALITAT     89.000,-   89.500,-   221.572,- 262.394,- 304.893,-

Atesa la disminució de 17.000€ per part de la subvenció de la Generalitat, respecte al que havia comunicat en un principi (de 106.000,- passa a ser de 89.000,- ), la Junta Directiva de la FCE proposa equilibrar el pressupost suprimint la partida de despesa del portal ICC del qual s’està pagant 21.000€ anuals. La diferència de 4.000€ serviria per aportar a un portal gratuït perquè donés serveis similars als que hem gaudit fins ara.

Els preus de les llicències per la propera temporada seran: 

Llicència sènior  30 €                                      Quota de club 183,80 €

Llicència veterans 65 anys 17,10 €                Quota d'àrbitre 33,40 €

Llicència sots-16   17,10 €

Llicència sots-14    6,30 €

Llicència sots-10    2,10 €

La taula presidencial respon a una sèrie de preguntes realitzades pels assistents:

El president de la FCE ha fet una reflexió general a les preguntes dels assembleistes indicant que cada club faria un pressupost diferent i que la Junta Directiva ha intentat fer un pressupost on totes les partides importants tinguessin diners assignats.

-          Referent al càlcul d’ingressos per llicències preguntat pel representant del C.E. Terrassa, el tresorer explica que el càlcul es fa sobre 6.600 llicències, perquè 400 són dels Consells Esportius que no paguen quota.

-          A la pregunta del Representant del Sabadell, sobre el manteniment del web, la Junta Directiva de la FCE respon que els diners destinats a aquesta partida són per millorar els programes de gestió, no per al manteniment del web, que el fan els propis treballadors de la FCE. També ha indicat que li semblava excessiu els diners destinats al Campionat Femení de Catalunya, ja que té molt poca participació.

-          Se li respon al representant del C.E. Foment Martinenc que l’increment del preu de les llicències que en el seu dia va aprovar l’assemblea no es pot retornar ara, ja que caldria incrementar més la llicència per quadrar el pressupost.

-          Referent a les preguntes sobre el local de Gran Via de la FCE, s’ha respost que no s’ha pogut llogar encara, malgrat els intents que s’han fet, tot i que el preu demanat de lloguer era molt baix.

-          El representant del C.E. Barberà s’ha queixat de la manca de subvencions per als representants catalans als Campionats d’Espanya i el president de la FCE li ha respost que les subvencions provenien en un principi del la pròpia FEDA, després es van aconseguir ajuts de la Generalitat, però actualment cap institució subvenciona aquesta partida.

-          El representant del C.E. Terrassa ha preguntat per les subvencions de la UFEC i se li ha respost que els tradicionals ajuts per material esportiu i confecció del web, s’havien suspès per manca de pressupost de la pròpia UFEC.

-          El Sr. Garcia i Riera pregunta per què no estaven reflectits els ingressos de la Festa Catalana i el Tresorer li ha respost que no es posen perquè depèn del tipus de conveni amb el que s’arribi, per pagar el dinar, amb el club organitzador de la Festa.

-          El representant del C.E. Foment Martinenc ha proposat disminuir els ajuts al Circuit i així poder rebaixar la llicència. El president de la FCE ha respost que no es podia fer una proposta com aquesta sense fer un càlcul precís i que les propostes de modificació del pressupost de la FCE s’havien de presentar per escrit perque tothom les pogués valorar abans de l’assemblea amb una quantificació econòmica alternativa.

El pressupost, amb l’esmena de suprimir la depesa del portal ICC, va ser aprovat per 35 vots a favor, 1 en contra i 9 abstencions.

NOMENAMENT DE NOUS MEMBRES DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ I APEL.LACIÓ

El Sr. Elias Muratet va ser escollit per l’Assemblea com a nou membre del Comitè de Competició. Jordi Folk va ser escollit com a nou membre del Comitè d’Apel·lació.

PROPOSTES DE LA JUNTA DIRECTIVA DE MODIFICACIONS REGLAMENTÀRIES

El Sr. Davide Vega va explicar la nova proposta de reglaments de la FCE per tal d’unificar-los i donar-los coherència, evitant contradiccions entre uns i altres, unificant l’estil i traient les referències a les assemblees on s’havia aprovat cada article, a més de les referències als desempats.

El document està format per dues parts: la primera relativa al Reglament General, i al càlcul de l’elo català. La segona part formada per reglaments específics de cada competició oficial. D’aquests reglaments caldrà treure les referències a l’elo FIDE. Es realitzen dues esmenes:

-          Modificar el límit de 25 a 50 punts d’elo el marge amb el que pots alterar l’ordre de la llista de jugadors a la Lliga catalana.

-          La llista d’ordre de forces es confeccionarà només per elo català.

El representant del C.E.Banyoles va dir que estava en contra de la normativa referent als 1700, de forma que si un jugador amb aquest elo és titular d’un equip, no pot canviar d’equip en un d’inferior categoria.

El Sr. Carranza s’ha queixat que a la categoria Preferent de 70 equips només pujaven 6 de categoria, el 1% del total d’ascensos. El president ha respost que per tractar aquest tema s’hauria de presentar a una altra assemblea.

El Sr. Heredia ha preguntat què passava amb la normativa segons la qual no es pot fitxar cap jugador amb més de 2.200 FIDE. Se li ha contestat que s’haurà de canviar elo FIDE per elo català.  

S’ha produït una votació sobre el tema de que els jugadors d’elo mínim 1700 puguin jugar en qualsevol equip, sempre i quan no tinguin per sota un jugador amb elo superior. La proposta es va aprovar per 16 vots a favor, 9 en contra i 11 abstencions. 

Seguidament s’ha votat tota la resta de la modificació del reglament i es va aprovar per 33 vots a favor, 1 en contra i 3 abstencions.

PROPOSTA DE LLICÈNCIA REDUÏDA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

La Federació podrà subvencionar amb el 50% de l’import de les llicències, de cada una de les llicències del discapacitats, als clubs que ho demanin i compleixin els següents requisits:

Tenir jugadors amb una incapacitat del 33% o superior acreditada i presentar a la FCE aquest document.

Què el club tingui adaptat per minusvàlids el seu local de joc, en cas contrari no té sentit tenir minusvàlids, si no poden accedir-hi.

Què els jugadors no rebin ja ajuts per part de l’entitat a la qual pertany . O sigui, que s’hagin de pagar ells la seva llicència.

Aquesta proposta es va aprovar per 17 vots a favor, 13 en contra i 3 abstencions.    

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DE LA COPA CATALANA 

La proposta pretén incentivar la participació de la Final de Copa, per això cada categoria, llevat de la Divisió d’Honor que es jugarà junt amb la Primera Divisió, es disputarà i tindrà premis independents, a diferència de fins ara que s’agrupaven de dos en dos.

Aquesta proposta es va aprovar per 27 vots a favor i 2 abstencions.

TORN OBERT DE PARAULA

En el torn obert de paraula el representant del C.E. Catalunya ha preguntat quan es jugaria el play-off d’ascens a la Divisió d’Honor , i des de la taula li han contestat que igual que la resta de Finals i Play-offs, el 4 de maig de 2014. 

El representant del C.E. Olesa ha preguntat quina postura tenia la FCE sobre les inspeccions d’Hisenda i la Seguretat Social a algunes entitats esportives. El president ha respost que tenia la mateixa postura que la UFEC, i que s’està treballant aquest tema des de l’àmbit polític.

Sense més temes a tractar s’aixecà la sessió a les 13 hores.

DILIGÈNCIA D’APROVACIÓ DE L'ACTA CORRESPONENT A L'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAODINÀRIA DE CLUBS CELEBRADA EL DIA 19 D’OCTUBRE DE 2013

En Josep Flores Vallcorba , major d'edat, membre de l'Assemblea de la Federació Catalana d'Escacs, en qualitat d'interventor.

En Josep Garcia i Riera, major d'edat, membre de l'Assemblea de la Federació Catalana d'Escacs, en qualitat d'interventor.

Les persones esmentades, designades per l'Assemblea General Extraordinària de 19 d’octubre de 2013 com a interventors d'acord amb l'article 37 dels Estatuts d'aquesta Federació i l'article 33, darrer paràgraf del D. 70/94, i actuant per expressa delegació d'aquesta, DECLAREN APROVADA LA PRESENT ACTA DE L'ASSEMBLEA GENERAL per la qual cosa signen la present, conjuntament amb el President i el Secretari.

 

Josep Flores Vallcorba                                               Josep Garcia i Riera

Antoni Ayza i Casamitjana                                          Josep C. Viñas i Racionero

PRESIDENT                                                                          SECRETARI

 

 

Barcelona, 19 d’octubre de 2013