ORGANITZA  

La Federació Catalana d’Escacs.

 

DIES DE JOC

Per a la categoria sub-8, del 28 al 30 de març de 2015.

Per a la resta de categories, de sub-10 a sub-18, del 28 de març al 2 d’abril de 2015.

 

PARTICIPACIÓ 

Poden participar esportistes amb llicència FCE en vigor, que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs i que compleixen les condicions establertes en la present Circular.  

Tots els participants hauran de tenir assignat un Delegat/da que sigui el seu responsable durant la competició a tots els efectes. 

 El torneig es dividirà en sis categories:

 • Categoria Sub-8, esportistes que no hagin fet els vuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 • Categoria Sub-10, esportistes que no hagin fet els deu anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 • Categoria Sub-12, esportistes que no hagin fet els dotze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 • Categoria Sub-14, esportistes que no hagin fet els catorze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 • Categoria Sub-16, esportistes que no hagin fet els setze anys abans del primer de gener de l’any en curs.
 • Categoria Sub-18, esportistes que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.

Els esportistes que vulguin participar han de complir els criteris de la circular CAT/EBA 24/2014

 

LOCAL DE JOC 

El campionat es celebrarà a la localitat de L'Ametlla de Mar a l’hotel **** Ametlla de Mar,  Urbanització Roques Daurades Cala Bon Capó, s/n de L'Ametlla de Mar, Tarragona.

 

DIRECTOR DEL TORNEIG 

El Director del Torneig serà el senyor Jordi Capellades. 

 

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions dels esportistes s’hauran de formalitzar en el portal web d'inscripcions del Campionat d’edats de sub-8 a sub-18 abans del dimarts, dia 17 de març de 2015, a les 20:00 hores. L’imprès d’inscripció s’ha d’omplir un cop feta la reserva, amb totes les dades que es demanen, incloent-hi el número de reserva, en el cas que hi hagi.

Les places per als participants estan limitades i s'agafaran per ordre d'inscripció.  

Els esportistes classificats amb percentatge de classificació han de confirmar la seva participació omplint el formulari d’inscripció abans del dimarts, dia 17 de març, a les 20:00 hores. En cas de no rebre la confirmació, s’entén que renúncia a la seva plaça. Les renúncies no es cobriran atès que són places nominatives.

Esportistes amb percentatge de classificació: els que tenen el 100 % de la classificació, aniran amb les despeses d’allotjament pagades en una habitació mínima per a dues persones. Els participants que tenen un percentatge diferent hauran de pagar la part proporcional que correspongui.  

Els esportistes de la categoria sub-8 ha d'estar acompanyat per un adult a la mateixa habitació.

Tots els esportistes hauran de fer el pagament de la inscripció per poder participar a la final:

 • esportistes sub-8 amb percentatge de classificació: 15 €
 • esportistes sub-8 sense percentatge de classificació: 30 €
 • esportistes de la resta de categories (amb percentatge de classificació): 30 €
 • esportistes de la resta de categories (sense percentatge de classificació): 60 €

 

Al web de la final http://escacs.cat/index.php/competicio/escacs-base/escacs-base-2016/campionat-previes-2015 es poden consultar les classificacions i els percentatges de totes les fases prèvies. 

LES RESERVES D'ALLOTJAMENT SÓN LIMITADES I PER ORDRE DE RESERVA, ja que la FCE garanteix que disposarà de places d’allotjament fins esgotar existències. Els esportistes classificats no tindran l'allotjament reservat si no fan la reserva mitjançant l'enllaç.

 

 

En el moment de fer la reserva, apareixerà el preu a abonar, excepte per als esportistes classificats que posteriorment rebran un correu amb el descompte de classificació i amb l'import total.

Enllaç a les reserves

Enllaç a la inscripció

 

Quadre de les modalitats de pagament dels esportistes, acompanyants i delegats. Les habitacions estan equipades amb 2 llits de matrimoni cada habitació, on poden ubicar-se 4 persones. (No recomanem més de 5 persones a l'habitació per quedar estreta amb els llits supletoris). El preu és per persona:

 

 

DOBLE

TRIPLE(1)

QUÀDRUPLE

Participant Sub-8* (2 nits)

70€ + inscripció

45€ + inscripció (1)

45€ + inscripció (1)

Participant Sub-8* (5 nits)

175 € + inscripció

117 € inscripció (1)

117 € inscripció (1)

Participant Sub-10 i Sub-12**

165€ + inscripció

95€ + inscripció (1)

95€ + inscripció (1)

Participant Sub-14 i Sub-16 **

165€ + inscripció

165€ + Inscripció

165€ + inscripció

Participant Sub-18** (taxa turística inclosa)

170€ + inscripció

170€ + Inscripció

170€ + inscripció

 

     

Delegat** (taxa turística inclosa)

220€

220€

220€

 

     

Acompanyant 1 Nit (taxa turística inclosa)

61€

61€

61€

Acompanyant 2 Nits (taxa turística inclosa)

110€

110€

110€

Acompanyant 5 Nits (taxa turística inclosa)

220€

220€

220€

 

     

Acompanyant menor de 12 anys fets no participant 1 Nit

61€

30€ (1)

30€ (1)

Acompanyant menor de 12 anys fets no participant 2 Nits

110€

60€ (1)

60€ (1)

Acompanyant menor de 12 anys fets no participant 5 Nits

220€ 

120€ (1)

120€ (1)

(1) Perquè al menor li costi el preu indicat en l'habitació triple o quàdruple, ha d'estar acompanyat de 2 adults mínim. En el cas no estiguin, només es comptabilitzarà el preu d'un menor.

*L'estada dels esportistes de sub-8 ha de ser de tots els dies (les 2 nits) que comprèn l'entrada per dinar dia 28 de març i sortida després de dinar el dia 30 de març.

**L'estada dels esportistes de sub-10 a sub-18 i delegats ha de ser de tots els dies (les 5 nits) que comprèn l'entrada per dinar dia 28 de març i sortida després de dinar el dia 2 d’abril.

L'estada d'una nit és la que correspon al cap de setmana: entrada per dinar dia 28 de març i sortida després de dinar el dia 29 de març.

L'estada de dues nits és la que correspon a l'entrada per dinar dia 28 de març i sortida després de dinar el dia 30 de març.

Hi ha la possibilitat d'allotjar-se en el Càmping Ametlla (a 5 minuts en cotxe de l'hotel de joc), en bungalous al preu de 285 € en bungalous de 5 places i de 310 € en bungalous de 6 places, tota l'estada de 5 nits. Es pot fer ús dels llençols i de les tovalloles del Càmping per 7 € per persona durant tota l'estada, que s'haurà de liquidar en el moment de retirar-ho en el mateix càmping, juntament amb la taxa turística. Els àpats van a càrrec de les persones allotjades en els bungalous.

 

DELEGATS

Els delegats són els responsables de l’esportista durant tota la competició a tots els efectes i han de ser majors d'edats. En aquest cas, cap participant en el Campionat pot ser delegat d'un altre esportista.

El delegat/da de les categories de sub-10 a sub-18 que tingui assignat un o més participants classificats gaudirà del 10 % de descompte per participant sobre el preu total. El delegat només pot tenir un màxim de 5 jugadors al seu càrrec. El descompte total es retornarà, un cop finalitzat el campionat, mitjançant l'abonament al club de l'esportista.

Els delegats/des només seran de les categories sub-10 a sub-18. No hi haurà delegats per a la categoria sub-8 i, en aquest cas tampoc s'aplicarà el % de descompte.

 

Participant classificat amb plaça classificatòria

10% de descompte per al delegat

Participant sense percentatge de classificació

No hi ha descompte per al delegat

 

En el cas que el delegat tingui esportistes al seu càrrec i estiguin allotjats a l'hotel oficial, aquest haurà d'estar obligatòriament en el mateix hotel i haver fet la reserva a través de la FCE. Si tots els esportistes al seu càrrec no estan allotjats a l'hotel, aquest no cal que s'allotgi.

Els participants majors d’edat, no caldrà que tinguin un delegat/da assignat, però hauran d’acceptar el règim disciplinari i horaris d’aquest campionat durant i fora de la competició.

 

ACOMPANYANTS

No es permetrà l'allotjament dels acompanyants per menys de les nits estipulades en el quadre. En cas de voler fer alguna altra estada, la persona interessada haurà d'enviar un correu electrònic a federacio@escacs.cat i es posarà en llista d'espera.

Per a tots aquells esportistes, delegats o acompanyants que efectuïn reserva passat el dia 17 de març, en cas d’haver habitacions disponibles, tindran un recàrrec de 15% per persona. Igualment, a qualsevol canvi que es realitzi d’una reserva abans de 48 hores d’entrada a l’hotel o es faci un canvi directament els dies de torneig tindrà un recàrrec de 15 % per persona.

Qualsevol modalitat d’allotjament que suposi reserva d’habitació individual tindrà un suplement de 20 € per nit.

 

IMPORTANT: Els delegats i tots els acompanyants també han d’omplir els formularis que trobaran en el mateix portal.  

 

PAGAMENTS

El pagament de la inscripció s’haurà de fer a la Federació i es podrà fer de la següent forma: 

 • A la seu social de la Federació Catalana d’Escacs   
 • Per transferència bancària al compte de Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant el nom i cognoms del participant + la categoria.  

NOTA: El participant que no hagi fet el pagament abans del tancament de la inscripció no apareixerà a la llista d’inscrits.  

 

El pagament de l’allotjament s’haurà de fer a l'agència Viatges Tarraco per transferència bancària al compte de Caixabank ES55 2100 0668 85 0200196018 indicant el número de reserva de l’allotjament.

La reserva quedarà acceptada en el moment de fer el pagament. 

En el cas que l’habitació canviï de número de persones durant l'estada, s’ha de comunicar per correu a catalunyaedats@escacs.cat indicant el número de reserva i el número de persones d'una estada i l'altra.

En el cas de tenir qualsevol dubte respecte les reserves, podeu posar-vos en contacte amb l’agència al telèfon 93 010 79 27. Si el dubte és respecte el campionat, podeu posar-vos en contacte amb la Federació Catalana d'Escacs: 93.318.59.26.

 

ELO

La prova serà avaluada només per ELO Català a totes les categories segons la reglamentació actual.

 

DELEGATS 

És imprescindible que el Delegat/da s’acrediti a la reunió de Delegats que tindrà lloc el dissabte, 28 de març a l’Hotel Ametlla de Mar a les 12:00 hores, on se li atorgarà una credencial que haurà de portar visible durant la ronda de joc.  

Nombre màxim d'acreditacions que es repartiran per club, segons nombre de jugadors participants.

NÚMERO DE JUGADORS 

 DELEGATS 

1-3

1

4-6

2

7-9

3

10-12

4

 

L’organització de la competició es reserva el dret d’acceptar la inscripció d’un Delegat/da en aquesta competició. 

 

ACTIVITATS DE LLEURE 

Trobareu més informació a la pàgina web.

 

ACCEPTACIÓ DE LA CIRCULAR. 

La participació en aquesta competició implica, per part dels esportistes i delegats, l’acceptació d’aquesta Circular. 

L’organització de la competició es reserva el dret de publicar fotografies i/o vídeos dels participants en els mitjans de comunicació.  

Qualsevol punt no contemplat en aquesta Circular es resoldrà aplicant la normativa general de competicions de la FCE i FIDE.   

 

Barcelona, 27 de febrer de 2015.