Concentració Oberta categoria Sub-10

El dissabte dia 17 d’octubre, a les 9:30 del matí, es durà a terme a la seu del Club d'escacs Vilafranca (Rambla Sant Francesc, 25 Tercer pis) una concentració oberta de la categoria sub-10. En aquesta concentració pot participar qualsevol jugador/a amb llicència en vigor que l'any 2016 sigui sub-10 (nascuts el 2006 o 2007).

Es requereix un mínim nivell de coneixements: a títol orientatiu, que tingui capacitat de càlcul i anàlisi de variants, certa agilitat tàctica i coneixements estratègics i de finals bàsics.

En aquesta concentració, l’entrenador avaluarà el nivell de l’alumne per decidir si pot entrar o no en una de les beques per aquestes categories. Després d'un parell de setmanes, la Federació amb l'ajuda dels entrenadors, escolliran els alumnes per a les beques i es comunicarà a les famílies.

La beca Sub-10 consta d'unes classes online setmanals, a través de la plataforma ICC amb l'entrenador Daniel Leiro. Les famílies s'han de comprometre en cas de ser seleccionats a assistir en aquestes classes, excepte per causa major.

La concentració es farà a la seu del C.E Vilafranca (Rambla Sant Francesc, 25 Tercer pis), en l’horari de 9:30 a 14:30 horesi amb un preu 10 € per alumne. Hi haurà algunes parades durant el matí, depenent del criteri dels entrenadors, on una d'aquestes serà per esmorzar. El participant haurà de portar una llibreta, un llapis, l'esmorzar i moltes ganes de treballar.

Els interessats han d'enviar un correu electrònic, abans del dia 12 d'octubre, a federacio@escacs.cat amb el nom del jugador/a, club i un número de telèfon de contacte. El pagament s’ha de fer al número de compte de la Caixa ES28 2100 0804 3002 0084 8216 amb el nom del jugador/a +concentració sub-10.

En aquest correu electrònic, es prega adjuntar un petit informe, basat en comentaris del seu entrenador/a o monitor habitual (si el té):

-          Quina freqüència d’hores de classe fa enguany (al club i/o a l’escola).

-          Alguns punts forts i febles que defineixen el seu joc

Rebran una confirmació del correu per saber que hem rebut la seva inscripció.

Us hi esperem.